AIT: Re: Mestalla (ej trav) Av loke 1 V75: Re: Lyfter på hatten travnet. Av spiken V86: Re: Överspelad? Av Leffe Pallo
 Jägers funderingar
Postat av: loke 12017-08-15 18:25:39


Efter en drink på altanen i fina vädret väckte jag upp den vilande travgenen och efter en snabbkoll i Jägersprogrammet hittade jag lite intressanta funderingar trots favorit spökets tuffa vingslag.

V64 1) Härligt stayerlopp. 7 Lill Axel är draget. Tål distansen och dessutom kuskförstärkt. Ok inget ont om lillzacke men Takter har en tuffare körstil som jag tror passar bra på hästen.
10 Elliot Coger är väl hästen att slå och tidigt streck för den som inte litar på Axel.

V64 2) 8 Ulisse Kronos. Bästa hästen och kusken men sämsta spåret. Dessutom lite distansmissgynnad. 2640 hade suttit som en smäck. Men detta är en undantagshäst och trots sin låga ålder ganska trolig vinnare i detta gäng.
Måste trots allt varna för 4 Rubacuori Alca som kommer från mina Ceka kompisar. Ok har väl visat bästa resultaten på 1640 men detta är en vass italienare.

V64 3) 5 Västerbo är en tråkig 80% are men visst hästen är bra och motståndet enkelt. Men tänk om den gamle kämpen 2 Deuxieme Picsous kunde tända till och visa gamla fina takter. Ingen skugga över Lejon och det är svårt att matcha gamla mångmiljonärer men f-n ibland känns det som hästen inte får chansen att visa sin bästa sida.
Skrällbud !!!

V64 4) Oj lurigt lopp. 6 Candy La Marc med rutinerade Birger är nog befogad favorit men ingen blåvinnare. 5 Europa Sisu är stänkaren. Se upp i backen, måstestreck om jag spelar.

V64 5) 1 New Lixington är första hästen men min kompis Flemming med 2 Triumf Kåsgård måste streckas. Ok dunkel form men Fleming är Flemming.

V64 6) 4 Aura Garbo. Dagens bästa spik. Den där Flemming ni vet :)

Svar på detta inlägg
     Re: Jägers funderingar - LarsM - 15/8 19:14:23
         Re: Jägers DD - Masen - 15/8 19:26:17

Svara på detta inlägg:
För att kunna skriva inlägg på våra forum måste du vara medlem hos oss. Logga in med dina uppgifter uppe till höger i fönstret eller gå till sidan för registrering ifall du ännu inte är medlem.


Anv:
Lös:


 Info/registrera dig
 Glömt lösenordet?

 Besökare:276
 På chatten:0
   © 1998-2017 Travpunkten.com | Information om cookies | Kontakt: info@travpunkten.com | st medlemmar