AIT: Re: Charming Soldier. Av kjel V75: Re: Söndagsspiken. Av Björnland V86: Re: Synd oj Av Masen
 Kretafunderingar
Postat av: loke 12017-08-30 11:42:12


Idag har vi skickat iväg dotter och barnbarn (som är på besök) på en ravin promenad på sydsidan. Vi gamlingar (jag och frugan) gottar oss vid poolen och osökt hamnade jag på V86 programmet när jag öpnade paddan:) Visst är det märkligt ?
Dåligt påläst men Åby travet är alltid kul att följa.

V86 1) Som vanligt bra klass på diamantstoets deltagare. Unter sitter nog på leken men jag gaddar på.
1 Going Diblo är väl hästen att slå.
2 Makera har perfekt läge och en av mina favoritkuskar Henriette Larsen i vagnen. Se upp.
3 Mellby Dashing är en en stenhård märr som inte räds motståndet.
10 Shatzie Fayline får ett sympatistreck. Gamle Veijo har inget flyt med sina styrningar nuförtiden men snart vänder det.
12 Yippie Chic är stänkaren. Inte som bäst senast men har gått bra dessförinnan. Ok spår 12 på Åby är sämsta tänkbara säger dom som kan trav. Jag är inte lika övertygad men visst spår 12 är väl mer eller iskallt på alla banor.

V86 2) 3 Free To Party med dreamtemet är väl svår att gå emot men jag flaggar för 7 Born Unicorn oxå. Ok ingen vacker rad men hästen har mycket spring i benen när den fungerar och Kajjan upp kan vara positivt.

V86 3) Två hästarslås. 8 Making Love är en grym travare från formstallet men 9 Te Quiero Grif är inte mycket sämre och Veijo ska ju börja leverera i vagnen nu eller hur ? Psst dessutom det där ni vet som börjar på V. :)

V86 4) 4 Ingemar Palema. Spikförslag. Dessutom gillar jag förnamnet :)

V86 5) 4 Nobel Amok är en grym kuse som bara springer och springer utan att bli trött. 5 Springover är ett superintressant nyförvärv hos. Unter. Ok ett halvvarv längre hade väl varit positivt men Unter är grym på att sätta nya hästar i toppform direkt.
1 Trot Kronos var inte lika vass senast och spår ett är en fälla. Hm förlåt Veijo men du kan ju inte vinna med allt :)

V86 6) 4 Dibaba har flera plumpar i raden men snart vänder det. Kanske ikväll ? 8 Hevin Boko är en vass travare och Kontio är inte blyg.

V86 7) Trehästarslopp? 1 Cerveza är draget. Perfekt läge och har vunit från spets förut. Men det finns några tuffa mångmiljonärskor längst ut på vingen. 7 Treasure Kronos är ett toppsto från guldgossen Riordans stall. Jäklar vilken form han har på hästarna.
8 I Love Paris slog betydligt vassare hästar senast efter en smörlöpning. Men visst är hon vinstduglig här oxå med lite Pace i loppet.

V86 8) 6 Victor A.U. Har pausat och svårbedömd men är hästen i normal författning är det en chansspik.
2 Baron D'inverne är superstänkaren. Ok hårt inne på pappret chanslös men Jorma upp kan locka fram stridsmoralen på en häst i form.

Tja det blev väl mest ett rabblande av favoriter men vill gärna nämna de hästar jag tror vinner. Därmed inte sagt att jag lämnar in en favoritrad utan spelvärde.

God tur med spelet. alla TP filurer. Nu ska jag ta ett dopp i poolen :)


Svara på detta inlägg:
För att kunna skriva inlägg på våra forum måste du vara medlem hos oss. Logga in med dina uppgifter uppe till höger i fönstret eller gå till sidan för registrering ifall du ännu inte är medlem.


Anv:
Lös:


 Info/registrera dig
 Glömt lösenordet?

 Besökare:143
 På chatten:0
   © 1998-2017 Travpunkten.com | Information om cookies | Kontakt: info@travpunkten.com | st medlemmar