AIT: spiken! Av Björnland V75: Re: Tidiga raden Av Masen V86: Re: Synd oj Av Masen
 Brake To Vacate kan skrälla.
Postat av: spiken2017-09-03 07:27:08

BrakeTo Vace var en kille som var svår att komma till tals med i början, självförtroendet och egenviljan är enorm på den karismatiska herren. Det tog tid men nu känns det som att vi, peppar peppar, har riktat de bitarna åt rätt håll och fått det till styrkor istället för svagheter även om han har och kommer att ha lite idéer för sig. Jag har lärt mig honom också, både i träning och före och i loppen, han har lite svårt för att ha tråkigt, han har mycket hyss för sig i volten, blir lätt uttråkad av att springa långsamt runt runt och hittar på annat i väntan på att loppet ska komma igång, så min främsta uppgift i voltstart är att hålla honom på den här planeten fram till kommandot kör.
Han är sugen som bara den på att tävla, när jag tar i högertömmen i starten har man nått ”point of no return” , äntligen nu jäklar ska det springas, det bara brakar till, känns som det tar 40m innan framhovarna nuddar marken. Häftig häst helt enkelt


Källa/stalloscarsvanberg.se
Svar på detta inlägg
     180.307 kr - B12 - 4/9 18:42:10
         Re: 180.307 kr - spiken - 4/9 18:55:35

Svara på detta inlägg:
För att kunna skriva inlägg på våra forum måste du vara medlem hos oss. Logga in med dina uppgifter uppe till höger i fönstret eller gå till sidan för registrering ifall du ännu inte är medlem.


Anv:
Lös:


 Info/registrera dig
 Glömt lösenordet?

 Besökare:145
 På chatten:0
   © 1998-2017 Travpunkten.com | Information om cookies | Kontakt: info@travpunkten.com | st medlemmar