AIT: Re: V64 böng Av Björnland V75: Re: Lyfter på hatten travnet. Av spiken V86: Re: Överspelad? Av Leffe Pallo
 Re: Spikarna.
Postat av: Tagge2017-09-04 07:30:16

Ja och nej....

Min analys om garantigunga blev både rätt och fel.

Rätt i den meninge att hästen faktiskt felar i loppet men fel i den bemärkelsen att det inte skedde när tröttheten satt in och han får hästar över sig på upploppet.

Att det finns massor i hästen råder ingen tvekan om och jag är inte främmande för att det blir en topp 10 bland den äldre Svenska eliten på sikt när hästen får lite mer rutin och kan använda sin energi vid rätt tillfällen. Skalle och kropp måste dock hålla ihop och jag både hoppas och tror att Ludde kommer att ta det lite lugnt med den här framöver.

Rent generellt tror jag vi spelare (åtminstone jag) allt som oftast är för fega. Om man anser att en megalampa är kraftigt överbetrodd ska den bort från lappen även om loppet garderas hårt, men med rädsla för att spricka på nån lågoddsare är vi där med pennan i alla fall och streckar favoriten som en av flera.

Personligen var jag tvärsnett ute igår så det hjälpte föga att jag tog bort Luddes trots en välmålad avdelning.

Nya tag om en vecka.....Svara på detta inlägg:
För att kunna skriva inlägg på våra forum måste du vara medlem hos oss. Logga in med dina uppgifter uppe till höger i fönstret eller gå till sidan för registrering ifall du ännu inte är medlem.


Anv:
Lös:


 Info/registrera dig
 Glömt lösenordet?

 Besökare:84
 På chatten:0
   © 1998-2017 Travpunkten.com | Information om cookies | Kontakt: info@travpunkten.com | st medlemmar