AIT: Re: Mestalla (ej trav) Av loke 1 V75: Re: Lyfter på hatten travnet. Av spiken V86: Re: Överspelad? Av Leffe Pallo
 Axevalla fundering
Postat av: loke 12017-09-12 16:30:57


Mina tips och är spelförslag är för nuvarande helt under isen och struten sitter som gjuten:) Men jag kan likväl inte låta bli att skriva ner några funderingar som poppar upp när jag studerar Axevalla programmet.
Ni får ta mina funderingar som avslag så kanske ni vinner ?

V64 1) 5 Handsome Brad. Snacka om att vara värd en vinst? Hästen är mycket bra för sin klass och kunde varit miljonär med lite flyt i loppen. Senast i derbykvalet hade han ingen tur och blev fyra. Han hade definitivt inte gjort bort sig i finalen. Ok tufft motstånd idag oxå men med minsta flyt och lite Pace på loppet så kan första välförtjänta årsvinsten komma. Dom springer inte ifrån honom.

V64 3) 9 King Zeus är oxå en ickevinnare. Formen kanske inte är på topp och hade väl varit gynnad av ytterligare ett varv då han lever på sin styrka. Men motståndet ser väl ganska behagligt ut och Micke J ger nog hästen en bra resa.

V64 4) 7 Am I Wrong. I lärlingsloppet får min favoritkusk förtroendet.
Hästen har jag ingen större koll på men ser att han gått skapligt på kort distans i senaste starterna. Kom igen Henriette och visa var skåpet skall stå :)


Svara på detta inlägg:
För att kunna skriva inlägg på våra forum måste du vara medlem hos oss. Logga in med dina uppgifter uppe till höger i fönstret eller gå till sidan för registrering ifall du ännu inte är medlem.


Anv:
Lös:


 Info/registrera dig
 Glömt lösenordet?

 Besökare:268
 På chatten:0
   © 1998-2017 Travpunkten.com | Information om cookies | Kontakt: info@travpunkten.com | st medlemmar