AIT: Re: V64 Mantorp Av Flygande Holländaren V75: Re: Måndagsstänkare Av Masen V86: A Winner Av Masen
 Re: Reinbilkar mig du har koll...
Postat av: Galoppamatören2017-12-22 15:30:18

För att ett styrelsebeslut ska gälla ska det ha stöd av fyra ledamöter så om alla som är kvar deltar på ett möte och tycker likadant är det formellt sett inga problem.

Det är däremot ett stort problem - kris är enda rätta ordet - att två ledamöter inte anser sig kunna vara kvar och att vi sitter med en i stort sett stympad styrelse, ingen vd och en tf vd som ska sluta snart.

Jag känner inte till bakgrunden till att ordföranden och en ledamot slutar med omedelbar verkan men det lär inte handla om vilka stolar som ska finnas i restaurangen i alla fall. Det är helt nödvändigt att styrelsen uttalar sig redan idag och redogör för bakgrunden, och att de som avgått också kan kommentera varför.

Det är egentligen ingen panik men nog borde väl kvarvarande styrelse redan nu ha kallat till extra årsmöte? Situationen verkar ha varit känd sedan igår och har man bara fått tag på alla som är kvar i styrelsen så är det en enkel sak att fatta beslut och utlysa extra årsmöte. Borde ha gjorts omedelbart men det kanske kommer innan kvällen. Valberedningens ordförande ska i alla fall återkomma med info på wedbben under dagen, står det.


Svar på detta inlägg
     Och vd-frågan slår halt igen? - Galoppamatören - 22/12 15:35:04

Svara på detta inlägg:
För att kunna skriva inlägg på våra forum måste du vara medlem hos oss. Logga in med dina uppgifter uppe till höger i fönstret eller gå till sidan för registrering ifall du ännu inte är medlem.


Anv:
Lös:


 Info/registrera dig
 Glömt lösenordet?

 Besökare:100
 På chatten:0
   © 1998-2018 Travpunkten.com | Information om cookies | Kontakt: info@travpunkten.com | st medlemmar