AIT: Re: V64 Mantorp Av Flygande Holländaren V75: Re: Måndagsstänkare Av Masen V86: A Winner Av Masen
 Re: Hinderbanor får vänta
Postat av: Cheops2017-12-22 15:51:48

Med risk för att åldern tagit ut sin rätt så vill jag minnas att det cirkulerade många rykten om röstkupp före det årsmöte då en hindervän kom in i SGS styrelse. En medlem avsåg att mobilisera sina klubbkompisar till årsmötet och betala deras medlemsavgifter för att de skulle få majoritet för hindersatsningar. Nu blev det inte så men numera krävs medlemskap i SGS i två år innan man har rösträtt.

Osäkerheten bland hindervännerna om de skulle få igenom sina krav visar att många av SGS medlemmar inte var för hindersporten vilket stämmer med min uppfattning om läget på den tiden. Blev därför mycket förvånad när hela fullmäktige med ett undantag ställde sig bakom etablering av hinderbana på Bro Park. Man gick emot styrelsens rekommendation och tog inte hänsyn till det ekonomiska läget. Klarade man inte att stå emot pressen från hindervännerna?

Så för min del får man gärna låta bli att bygga hinderbanor på Bro Park. Tycker även att fullmäktige i sin nuvarande skepnad spelat ut sin roll. Kanske dags för en storstädning inom galoppen så här före jul.
Svar på detta inlägg
     Rättelse - Cheops - 26/12 13:29:21

Svara på detta inlägg:
För att kunna skriva inlägg på våra forum måste du vara medlem hos oss. Logga in med dina uppgifter uppe till höger i fönstret eller gå till sidan för registrering ifall du ännu inte är medlem.


Anv:
Lös:


 Info/registrera dig
 Glömt lösenordet?

 Besökare:61
 På chatten:0
   © 1998-2018 Travpunkten.com | Information om cookies | Kontakt: info@travpunkten.com | st medlemmar