AIT: Re: V64 Mantorp Av Flygande Holländaren V75: Re: Måndagsstänkare Av Masen V86: A Winner Av Masen
 Re: ........
Postat av: Galoppamatören2017-12-23 21:54:21

Precis, de sitter i styrelsen för att utifrån sin övertygelse och med sina väljares stöd fatta beslut som de anser är de rätta för galoppsporten. Om det inte finns möjlighet att arbeta efter den övertygelsen kan man avgå och låta andra försöka, som i vilken politiskt vald instans som helst. Att sitta kvar och få till stånd en ändring verkar de redan ha provat, med tanke på Valberedningens sätt att uttrycka sig.

Om vi väljer in människor som inte bryr dig om väljarnas åsikter eller stöd kan vi väl lika gärna rent slumpmässigt lotta in sju personer till styrelsen? Att du antyder att just de här två avgående personerna är företrädare för särintressen är tyvärr lite talande och vi två får nog nöja oss med att vara oense och ha olika synsätt på hur politiskt förtroendevalda kan och bör agera.

Två har gjort sitt drag, fyra andra låtsas som att det regnar. Varken du eller jag tycker väl att det är bra för sporten, och precis som Cheops efterlyser jag ett ansvarstagande av fullmäktige.


Svara på detta inlägg:
För att kunna skriva inlägg på våra forum måste du vara medlem hos oss. Logga in med dina uppgifter uppe till höger i fönstret eller gå till sidan för registrering ifall du ännu inte är medlem.


Anv:
Lös:


 Info/registrera dig
 Glömt lösenordet?

 Besökare:78
 På chatten:0
   © 1998-2018 Travpunkten.com | Information om cookies | Kontakt: info@travpunkten.com | st medlemmar