AIT: Snyggt B.B Av spiken V75: Brindeborg Av jajjan V86: Re: V86 Solvalla / Åby Av Leffe Pallo
 Lunden i e.m.
Postat av: Lutzy2017-12-29 12:37:04

V5 på Charlottenlund idag som riskerar ge dålig utdelning men jag väljer att göra en mångbong. Blir förstås mer en V4 än en V5 när kanske Danmarks mest lovande häst Bandit Brick finns med i startlistan. Finns ändå en del fynd som skulle kunna höja utdelningen.

V5-1: I nuläget är 1.What A Babe favorit och jag hoppas att det håller i sig till start. Jag tycker hon både är ojämn och galoppbenägen. Jag tvekar inte om att spika 9.Vanneau Wib som ofta blir lite underskattad. Två lopp efter vila och fungerar i dödens om det krävs. Känns för mig som en bra spik trots tråkigt spår.
På systemet: 9.Vanneau Wib

V5-2: Knepigt lopp där garderingar behövs. Nuvarande favorit är 8.Bazire Tröjborg som galopperat 10/15 starter. Har dock en så hög kapacitet så man knappast vågar att ta bort honom helt. 5.Bella Tinghöj vann första starten för Jeppe Juel och duger nog bra här. 11.Ready Dream är också en osäker häst men bakspåret kanske kan vara en fördel? 1.Beauty Ami Sallöv är trög ut enligt tränaren vilket gör att jag tar bort henne. 4.Ambros Devil har överraskat positivt på mig på slutet och kommer med istället. Sista strecket sätter jag på 9. Baloo Ice som jag har följt lite och där finns det kapacitet. Nu fått ytterligare ett lopp efter vila och har ett bra smygläge. 10.Anno Bombay vann senast och Ivar Jessen måste man gilla, en riktig friskus.
På systemet: 4,5,8,9,10,11

V5-3: 7.Bandit Brick vinner detta om han är frisk.
På systemet: 7.Bandit Brick.

V5-4: Besvärligt lopp med flera hästar med tveksam form. Klasshästarna är 4.Bali och 3.Tonicetobetrue men båda dessa har varit ifrån ganska länge. Tätstriden borde stå emellan 6.White Russian och 2.Mr Pellegrino och båda dessa räknas om de inte kör livet ur varandra från start. Blir det tufft tempo kommer också 8.Rocky Egedal in i matchen. Jag står över 1.Ray-Ban som nog får positionsproblem och inte riktigt visat någon särskild form på slutet.
På systemet: 2,3,4,6,8

V5:5: Tycker att det finns ett riktigt fynd i nuläget. 5.Mellis Akema gjorde ett grymt bra lopp senast efter galopp. Hade antagligen vunnit över Vanneau Wib senast utan galoppen. Eftersom jag spikar denna i första så känns spiken även här befogad. Är i nuläget bara femtehandare.
På systemet: 5.Mellis Akema

1x6x1x5x1=30 ggr 10=300 kr

Svar på detta inlägg
     Re: Lunden i e.m. - B12 - 29/12 13:04:05

Svara på detta inlägg:
För att kunna skriva inlägg på våra forum måste du vara medlem hos oss. Logga in med dina uppgifter uppe till höger i fönstret eller gå till sidan för registrering ifall du ännu inte är medlem.


Anv:
Lös:


 Info/registrera dig
 Glömt lösenordet?

 Besökare:295
 På chatten:0
   © 1998-2018 Travpunkten.com | Information om cookies | Kontakt: info@travpunkten.com | st medlemmar