AIT: Snyggt B.B Av spiken V75: Brindeborg Av jajjan V86: Re: V86 Solvalla / Åby Av Leffe Pallo
 BÄSTAGÄNGET
Postat av: Samuel2017-12-30 21:20:08

https://tillsammans.atg.se/inbjudan/7J4T-D7ZS-15300

Winter Burst avslutas med V75 från Örebro under nyårsaftonsdagen. Jag har suttit och analyserat loppen och tror mig ha funnit en väg ut ur detta. Då det handlar om så här stor pott kommer jag att vara hård med villkoren för att vi skall vara med och slåss om att ha chans att vara ensamma om jackpotten. Det lär således inte ge oss någon avkastning om det vinner 3-4 favoriter eller mer. Nej, vi siktar på en hög radsumma och att utdelningen skjuter i höjden ordentligt. Kan redan nu avslöja att Vikens High Yield i avdelning 2 kommer bli vår spik. Inte så många hästar i loppet. Hamnar i andra/tredje utvändigt. Sveper dem alla sista 500 och vinner komfortabelt! Tack för kaffet!

För endast 50:- tecknar du dina andelar. Man kan max köpa 10 andelar. För att vara med gäller det att köpa sina andelar innan 14.00 imorgon söndag.


Svara på detta inlägg:
För att kunna skriva inlägg på våra forum måste du vara medlem hos oss. Logga in med dina uppgifter uppe till höger i fönstret eller gå till sidan för registrering ifall du ännu inte är medlem.


Anv:
Lös:


 Info/registrera dig
 Glömt lösenordet?

 Besökare:240
 På chatten:0
   © 1998-2018 Travpunkten.com | Information om cookies | Kontakt: info@travpunkten.com | st medlemmar