AIT: Snyggt B.B Av spiken V75: Brindeborg Av jajjan V86: Re: V86 Solvalla / Åby Av Leffe Pallo
 Alibistrecker
Postat av: B122017-12-31 11:48:00

Anpartssystem:

Alibistrecker som jag bara har med for att göra alla nöjda och inte vil skulla forklara hur jag missade dom trots gardering, om de nu skulle vinna:

Frankie Brodda med skor, vanlig vagn, virker inte som en häst der runder ett felt. Tre gettinger av Untersteiner. For mycket spelad. Men mange bra tipsere tror på den, så kanske jag är fel.

Tudor Kronos, har inte overtyckad mig ved senaste segre. For stor favorit der behöver väre bättre i dag for att vinna. Kanske den är det, men inte ett krav att ville have på en stor favorit. Men de fleste tipsare virker tro den är klar, så kanske jag är fel

Firewire, med skor ? Men bra tipsare ranker den högt, så kanske jag är fel.

M.T. Mighty vinner, fick det vel kört i halsen senast. Bara tre gettinger av Untersteiner. For mycket streckad.


Dessa hade jag aldrig streckat på ett mindre eget system. Men visst kan en av dom vel ramla inn, så kanske det är bra att jag är blevet feg. Även om jag normalt skulle säga att jag nägter att alibistrecke häste jag inte tror på.

Men alla skal jo väre nöjda (fel synspunkt, kommer fremover bara göra systemer med kompisar der är med til att lave systemet och som kan acceptere bortchansninger på forhand.

Och har vel missat mange systemer vor jag har hittat skrällene och missat en betroed, så kanske det är rätt melodi afterall.


Svar på detta inlägg
     Re: Alibistrecker - Valo - 31/12 11:54:34
         Re: Alibistrecker - jajjan - 1/1 10:53:37

Svara på detta inlägg:
För att kunna skriva inlägg på våra forum måste du vara medlem hos oss. Logga in med dina uppgifter uppe till höger i fönstret eller gå till sidan för registrering ifall du ännu inte är medlem.


Anv:
Lös:


 Info/registrera dig
 Glömt lösenordet?

 Besökare:203
 På chatten:0
   © 1998-2018 Travpunkten.com | Information om cookies | Kontakt: info@travpunkten.com | st medlemmar