AIT: Re: V64 Mantorp Av Flygande Holländaren V75: Re: Måndagsstänkare Av Masen V86: A Winner Av Masen
 Diverse
Postat av: Cheops2018-01-01 20:55:29

Sitter och studerar den ritning över uppbyggnaden av svenska galoppbanor som SG publicerat på sin hemsida.

Bro Parks banuppbyggnad påminner i stort med den för Göteborgs träningsbana men avviker radikalt från banorna på Täby och Jägersro. Rimligtvis måste det förenklade utförandet jämfört med aktuella tävlingsbanor i Sverige ha diskuterats i styrgrupper, referensgrupper, projektledningen, konsultgruppen och kanske till och med i styrelsen. Det vore intressant att få en redogörelse för det beslutsunderlag som slutligen ledde fram till den mindre lyckade lösningen för Bro Park. Den nya lösningen blir i stort lika med den som fanns på Täby och innebär indirekt ett underkännande av den tidigare lösningen och borde därmed medföra att SG får stå för den större, eller kanske hela, delen av kostnaden för omläggning. Sen är ju frågan om någon kan ställas ekonomiskt ansvarig för ombyggnaden. Konsultansvar finns i teorin men knappast i praktiken.

Styrelsen för Svens Galopp har i sin nyårshälsning upprepat sin kritik av de två personer som valt att lämna styrelsen. Respekt för fattade beslut. Gunnar Werner talade på sin tid om den stora öppenhet som skulle prägla SG. Nuvarande styrelse betonar öppenhet vad det nu innebär. Kanske dags för en redogörelse över orsakerna till avhoppen.

Klas Kjellman

Svar på detta inlägg
     Re: Diverse - Galoppamatören - 2/1 02:16:16

Svara på detta inlägg:
För att kunna skriva inlägg på våra forum måste du vara medlem hos oss. Logga in med dina uppgifter uppe till höger i fönstret eller gå till sidan för registrering ifall du ännu inte är medlem.


Anv:
Lös:


 Info/registrera dig
 Glömt lösenordet?

 Besökare:94
 På chatten:0
   © 1998-2018 Travpunkten.com | Information om cookies | Kontakt: info@travpunkten.com | st medlemmar