AIT: V64 Mantorp Av bosnaexpres V75: Giggs Boko Av Masen V86: A Winner Av Masen
 Re: V86-3
Postat av: loke 12018-01-09 16:35:17


Jag tror så här.
Flemming kommer till Åby med 3 bra vinstchanser. Som vanligt satsar Flemming på att matcha och toppa sina hästar mot förhoppningsvis lite enklare motstånd nu på vinterhalvåret.
Spår 12 är ju spår 12 oavsett bana men att det skulle vara värre på Åby är tveksamt. Ok OS kan väl göra att täthästarna trycker på i extra god tid innan slutspurten för att inte bli avslagna.
Flemming gillar att köra sina "egna" lopp med sina (vältränade ) ofta betrodda hästar och sitter sällan eller aldrig i tredje fjärde inv. och väntar på chans lucka. Ok tuffa resor men hästarna brukar tåla detta upplägg.
Kanske tufft att spika Flemming men samtliga är måstestreck på min kupong.
Psst risken för regn imorgon em/kväll är överhängande men som lokalpatriot tycker jag att Åby är en bana som står emot regn väder ganska bra. Den brukar bli hård men rättvis och kanske är OS det spår som missgynnas mest.Svara på detta inlägg:
För att kunna skriva inlägg på våra forum måste du vara medlem hos oss. Logga in med dina uppgifter uppe till höger i fönstret eller gå till sidan för registrering ifall du ännu inte är medlem.


Anv:
Lös:


 Info/registrera dig
 Glömt lösenordet?

 Besökare:292
 På chatten:0
   © 1998-2018 Travpunkten.com | Information om cookies | Kontakt: info@travpunkten.com | st medlemmar