AIT: Re: V64 Mantorp Av Flygande Holländaren V75: Re: Måndagsstänkare Av Masen V86: A Winner Av Masen
 Re: The True F. får loppet.
Postat av: Örjan Kihlström2018-01-11 23:58:51

Helt enig att Burmann har bra stallform, men jag har alligevel mycket svårt vet att se att The True F. vinna det här lopp, uanset om den skulla få loppet (hvilket den har fin chans för att få)... Nja... Den har aldrig vunnit på V75 (maks vunnit ett lopp til 60 k) och desuden missgynnas den av både distans och att tävla med sko runt om.

Jag tror Mack Dragen vinnar det här lopp efter S & S och jag ser den som en bra spik! Tycker i alla fald att mycket taler för det: Perfekt spår, är startsnabb, går bra i spets (och jägers är normal en bra spetsbana), har fin statistik på distansen, biken på igen som på Solvalla (går jag stärkt utt från), har bästa segerprocent i loppet, dom formoligen svåreste konkurrenter har bagspår och det är den i loppet som är mest gynnad av att tävla med sko runt om.

Ja Ludde vil nog ladda från start! :), men jag är overtyckat om att han primärt är intresseret i ryggen på Mack Dragon och derifrån kan den få den bäst mögliga placering. Pharaon Face verker ochså til att vära missgynnad av både distans och sko runt om, så om den skal få en bra placering så tänkar jag nog den skal ha ett snält lopp - specielt over 2640 meter.


Jag är garantered fel ute med mine betragtningar, men vi må se på lördag :)

Lycka til.
Svar på detta inlägg
     Re: The True F. får loppet. - Leffe Pallo - 13/1 07:28:30
     Re: The True F. får loppet. - Burre - 12/1 12:04:07

Svara på detta inlägg:
För att kunna skriva inlägg på våra forum måste du vara medlem hos oss. Logga in med dina uppgifter uppe till höger i fönstret eller gå till sidan för registrering ifall du ännu inte är medlem.


Anv:
Lös:


 Info/registrera dig
 Glömt lösenordet?

 Besökare:103
 På chatten:0
   © 1998-2018 Travpunkten.com | Information om cookies | Kontakt: info@travpunkten.com | st medlemmar