AIT: Snyggt B.B Av spiken V75: Brindeborg Av jajjan V86: Re: V86 Solvalla / Åby Av Leffe Pallo
 Re: Skrällarna V75 Jägers
Postat av: loke 12018-01-12 16:57:58


Defy Anything 4%. Ok stallformen är lite minus men jag har positiva vibbar på hästen. Bra för klassen men verkar bli bortglömd. Får se vad spellädret tål :(

Harri K 3%. Mycket bra spurt senast. Ok får favoriterna (1-2) bestämma i täten så är det väl kört men fega pojkar får aldrig.......

Viritual Leg 6%. Riordan håller den här hästen högt. Ok spår 2 i volt kan spöka men upp till bevis för "guldgossen" Jepson. Bra start så är saken klar :)

Trinity Lux 8%. Stenhårt emot och här måste Paal leverera med insidan och inte blåköra. Hästen är blixtrande snabb men ledning är likamed stenhårt tryck från Ludde och gänget. Is i magen så kan halv skrällen vara ett faktum.

Juan 10% . Med bättre spår hade det här varit en vinnare men hästen är trög från start och det luktar backa sist och ta sats. Men hästen är stark och här kan det bli Pace. Ludde är ju med :)Svara på detta inlägg:
För att kunna skriva inlägg på våra forum måste du vara medlem hos oss. Logga in med dina uppgifter uppe till höger i fönstret eller gå till sidan för registrering ifall du ännu inte är medlem.


Anv:
Lös:


 Info/registrera dig
 Glömt lösenordet?

 Besökare:227
 På chatten:0
   © 1998-2018 Travpunkten.com | Information om cookies | Kontakt: info@travpunkten.com | st medlemmar