AIT: Re: LD Av Double Trouble V75: Re: Diamanten Av Bellman V86: Re: Raden Av loke 1
 Re: V86 Fundering
Postat av: loke 12018-04-04 17:36:29


Jag sticker ut hakan och säger att V86 ser ganska lätt och favoritbetonat ut för en gångs skull. (Det får jag väl äta upp) Men det är 8 lopp att lösa och lurar säkert en och annan stänkare i vassen.

V86 1) 5 Haran Boko är dunderfavorit trots paus och G i senaste starten. Ok definitivt bästa hästen men kanske risk för en stekhet kuse efter paus ?
Stänkaren är 7 Ugly O.P. som kan leverera direkt i Sverige debuten. Ok svårbedömd och en ren chansning. 9-10-12 är starkare motbud om favoriten sviktar.

V86 2) 4 Havbergs Knight är definitivt bästa hästen. Startsnabb och i detta lilla fält är det bara för Fredde att köra rakt fram och inte ramla ur sulkyn. Enkelt ?

V86 3) 2 Puccy Italia är mitt spikförslag. Har gått bättre och bättre för varje start och nu är det dags för vinst. Barfota ryck och OS är ingen nackdel.

V86 4) 1 Earn N'burn är mycket spelad och kanske kan ta piken och sitta där hela vägen. 3 Barbara L.Hanover är oxå betrodd och visst är hon vinstduglig.
6 Stronghold var grymt bra senast. Lite tufft läge men skulle inte förvåna om Tobbe sätter allt på ett kort i starten. En grym spetshäst och kommer han dit är loppet över.

V86 5) 7 Fedral Agent har funkat bra hos Unter men är väl inte helt att lita på. Frågan är om han vågar ladda från start.
5 Samiswhoiam surras det om men ett lurigt spår 5 sätter ner förtroendet rejält. Men visst om felfri är han med i matchen.
12 Aperfectdream var helt överlägsen senast och Ingves finåkte sista 200. Distansen är nog ett + och hästen måste streckas.

V86 6) 2 Arch Lane är på tok för mycket streckad. (80%) Jorma (och hästen) får bekänna färg med spår 2 och volt i denna låga klass.
7 Muscelman F.I. Trodde jag mycket på senast och kanske visar han vinnarskallen den här gången.

V86 7) 1 Uappa Di Azzurra har dunderform men spår 1 är lite lurigt då hon är trög ut. Takter upp är ett stort +.
2 Save Our Souls kan mycket väl skrälla igen. Kommer från stall i form.
3 Gizmo De Veluwe har pausat länge men har normalt mycket spring i bena.
9 Uccello Jet kommer 3 G i raden och måste visa bättring men farlig om felfri.

V86 8) 2 Digital Performer har årsdebuten avklarad på ett bra sätt. Perfekt läge och fortsätter nog sitt staketbygge.Svara på detta inlägg:
För att kunna skriva inlägg på våra forum måste du vara medlem hos oss. Logga in med dina uppgifter uppe till höger i fönstret eller gå till sidan för registrering ifall du ännu inte är medlem.


Anv:
Lös:


 Info/registrera dig
 Glömt lösenordet?

 Besökare:375
 På chatten:0
   © 1998-2018 Travpunkten.com | Information om cookies | Kontakt: info@travpunkten.com | st medlemmar