AIT: Re: LD Av Double Trouble V75: Re: Master Crowe Av jajjan V86: Re: Raden Av loke 1
 Re: Super War Horse
Postat av: Dart Spider2018-04-14 21:32:33

Okej, synd men gott ändå då. Och att gå brett gentemot Lugauers förvisso kanske välmotiverade men ändå stenhårt överstreckade favvo i första var ju helrätt.

Hatade mig själv svårt där ett tag efter att Frithiof var den sista som fick ge vika på systemet men som så många gånger förr fick man förlåta sig själv sen då motsvarande A-hästmåstvinnare i Aileron var en av sedvanligt få som plattmatchade ifrån jägerspiken.

Med scenariot "givet" på Rajesh så borde man ju i efterhand såklart gått rakt ut på den men var själv nog för låst på att Mastern skulle slå av han med lucka till slut. Liksom att det fanns streckpärlör bakom. Minuset med att lira reducerat helt klart när man inte i alla lägen behöver gå rakt ut. Å andra sidan så var Dante min spik i det längsta och bytte den i det sista efter too much av övertygande danskinfo så...även om rätt så rätt på det så ändå inte.

https://app.jokersystemet.se/pdf/Sk%C3%A5neland_eQr9vNBHSt.pdf

Tack för goda bidrag och ja vi kämpar vidare!Svara på detta inlägg:
För att kunna skriva inlägg på våra forum måste du vara medlem hos oss. Logga in med dina uppgifter uppe till höger i fönstret eller gå till sidan för registrering ifall du ännu inte är medlem.


Anv:
Lös:


 Info/registrera dig
 Glömt lösenordet?

 Besökare:87
 På chatten:0
   © 1998-2018 Travpunkten.com | Information om cookies | Kontakt: info@travpunkten.com | st medlemmar