Svenska Spel Stryktipset Europatipset Topptipset Powerplay Oddset Bomben Matchen Måltipset Bingo Poker Lotto Keno Triss Eurojackpot
AIT: Jägersro Tis Av Masen V75: Örebro Av Flygande Holländaren V86: 11 sexor Av Leffe Pallo
 Re: V64:an - Prammsdagen
Postat av: Galoppamatören2018-05-20 15:21:56

Jag lägger till ett par reflektioner.

Avdelning 3. 4 I and I blir troligen mycket stor favorit i en rätt knepig omgång. Har inte råd att strecka på så mycket men jag kommer åtminstone att dubbla med 1 Balen som gjort fina lopp på dt.

Avdelning 5. Petersen låter väldigt positiv vad gäller 10 Spitzbergen. Det är verkligen inget toppenläge men han har talat så gott om den här hästen så länge och fortsätter att tro att den ska bli något alldeles extra. Var bra senast och jag kommer spika den om inte annat för att slippa strecka så många.

Avdelning 6. 4 Trickbag blir nog en välanvänd spik och det ska bli jättekul att se den från bra spår och troligen i ännu bättre form än senast. Är dock lite svag för 1 Land’s End, som var favoritspelad mot Trickbag i deras Jägersrodebut i år. Land’s End vann Zawawi Cup från box 15 i höstas och den åker med som en liten gardering av favoriten nu när den är garanterad en snål resa.


Svar på detta inlägg
     Re: V64:an - Prammsdagen - Galoppamatören - 20/5 20:42:17
         Re: V64:an - Prammsdagen - En Giraff - 21/5 07:08:01

Svara på detta inlägg:
För att kunna skriva inlägg på våra forum måste du vara medlem hos oss. Logga in med dina uppgifter uppe till höger i fönstret eller gå till sidan för registrering ifall du ännu inte är medlem.


Anv:
Lös:


 Info/registrera dig
 Glömt lösenordet?

 Besökare:392
 På chatten:0
   © 1998-2018 Travpunkten.com | Information om cookies | Kontakt: info@travpunkten.com | st medlemmar