Svenska Spel Stryktipset Europatipset Topptipset Powerplay Oddset Bomben Matchen Måltipset Bingo Poker Lotto Keno Triss Eurojackpot
AIT: Jägersro Tis Av Masen V75: Örebro Av Flygande Holländaren V86: 11 sexor Av Leffe Pallo
 Re: De nya oläsliga programmen
Postat av: Galopphästen2018-05-21 09:35:34

Vem vet ? Jag är väl gammal i gården och har dålig syn och kanske inte skall uttala mig så mycket men för att se det här programmet måste jag förstora och förstora och förstora på datorn så att när jag är klar kan jag bara läsa ett fåtal hästar på skärmen och ändå är det otydligt. När sedan informationen som jag är ute efter inte finns samlad på ett ställe och fel information är fetmärkt blir det för jobbigt. Med den gamla layouten var det inga problem. Din inställning och attityd är därför för mig helt främmande men det kanske som sagt beror på att jag börjar bli för gammal. Dock är det inte utan att man undrar om du på något sätt varit inblandad i framtagningen av de nya programmen ?

Svar på detta inlägg
     Re: De nya oläsliga programmen - kalle på spången - 23/5 22:54:22
         För resten - kalle på spången - 23/5 22:56:50

Svara på detta inlägg:
För att kunna skriva inlägg på våra forum måste du vara medlem hos oss. Logga in med dina uppgifter uppe till höger i fönstret eller gå till sidan för registrering ifall du ännu inte är medlem.


Anv:
Lös:


 Info/registrera dig
 Glömt lösenordet?

 Besökare:383
 På chatten:0
   © 1998-2018 Travpunkten.com | Information om cookies | Kontakt: info@travpunkten.com | st medlemmar