Svenska Spel Stryktipset Europatipset Topptipset Powerplay Oddset Bomben Matchen Måltipset Bingo Poker Lotto Keno Triss Eurojackpot
AIT: Jägersro Tis Av Masen V75: Örebro Av Flygande Holländaren V86: 11 sexor Av Leffe Pallo
 Spelomsättning
Postat av: Hastings2018-05-22 12:24:04

Även om jag själv inte är någon större spelare så inser jag att omsättningen måste vara avgörande för galoppsportens framtid. Man kan inte bara leva på en stor potentiell kassa (från Täby-marken). Men hur det ser ut på den fronten får man inte mycket information om. Visserligen finns föredömlig dagstatistik på SG:s hemsida (För hästfolk/tävlingskalender/tävlingsresultat). Sannolikt (får man hoppas!) görs analyser internt inom SG och ATG, men för gemene man är det förenat med stort jobb att sammanställa relevanta analyser. T ex rullande månadsjämförelser (t ex maj 2018 - maj 2017, osv). Med tillgång till källmaterialet och konstruktion av ett lämpligt datorprogram borde väl sådan statistik vara lätt att fixa. Åtminstone galoppens fullmäktige borde få/ha tillgång till detta. Har de det? Materialet är såklart viktigt för att kunna ta ställning till avgörande och principiella framtidsfrågor, t ex det kommande licenssystemet.

Svar på detta inlägg
     Re: Spelomsättning - AT - 23/5 16:00:20
         Re: Spelomsättning - Hastings - 24/5 12:10:12
         Re: Spelomsättning - En Giraff - 23/5 18:25:08

Svara på detta inlägg:
För att kunna skriva inlägg på våra forum måste du vara medlem hos oss. Logga in med dina uppgifter uppe till höger i fönstret eller gå till sidan för registrering ifall du ännu inte är medlem.


Anv:
Lös:


 Info/registrera dig
 Glömt lösenordet?

 Besökare:425
 På chatten:0
   © 1998-2018 Travpunkten.com | Information om cookies | Kontakt: info@travpunkten.com | st medlemmar