Svenska Spel Stryktipset Europatipset Topptipset Powerplay Oddset Bomben Matchen Måltipset Bingo Poker Lotto Keno Triss Eurojackpot
AIT: Re: LarsM Av LarsM V75: Re: jajjan! Av Björnland V86: Re: Lite otäckt! Av kjel
 V4 Bro park
Postat av: En Giraff2018-05-23 09:21:22

Försöker med en v4:a.

Avd 1) Här är 1 Striker favorit men jag väljer att spika emot. 2 El Penon står billigt inne i det här löpet och Jessica Long reser inte upp till Stockholm för skojs skull.

Avd 2) 3 Lushes Lashes är stor favorit, vilket innebär bra spelvärde på andra hästar. Visst kan favoriten vinna, men någon säker vinnare är det inte. Mitt drag är 2 Ousden House som kvalade fint och gick ett bra löp efter svår resa i debuten senast. Har nog gått framåt med det loppet och kan höja sig flera kilon. Det kan räcka till seger och lite till. Av övriga är 5 Ella Brown och 7 Amara värda att strecka.

Avd 3) 7 Soldier Blue är favorit och det är i sin ordning. Hästen och stallet har toppform och han kan höja sig ytterligare här. Motbud saknas dock inte. 1 Oh Mambo Boy avslutade förra säsongen storstilat. Årsdebut nu men det kan gå vägen från fint läge. Bear Wells höjdes med 2 kg på segern senast. Kan bli tufft att bära men jag vågar inte ta bort honom från kupongen. 2 Eldivo är gammal och har inte vunnit på länge men jag tycker att han är intressant här. 9 maxi Motion var bra i comebacken senast. Om han har gått framåt efter det kan han bli farlig här. 11 Arize löper jämnt o bra. Står hyfsat inne med lärlingslättnaden men är väl inte glödhet från dåligt spår. Är ändå värd ett streck.

Avd 4) 10 Back Door Man är given tipsetta. Står mycket billigt inne och om han klarar Bros dt vinner han. Jag vågar dock inte spika. Jag är i första hans rädd för 1 lady Kheleyf som är bättre än talet. Bra utgångsläge. 4 Haweswater har jag jagat ett tag och det vore ju inte roligt om han vinner det här och jag inte streckat honom. Malakai står också bra inne. Det tycker jag inte favoriten 8 Tiny Tom gör. Jag tror inte på seger den här gången, men jag tar med honom på Kvisla och PA. Vad kan 7 Efriraath i Sverigedebuten? Hellgrens hästar går bra nu.

Lycka till alla som ska vara med!


Svar på detta inlägg
     Re: V4 Bro park - Lena - 23/5 14:12:01

Svara på detta inlägg:
För att kunna skriva inlägg på våra forum måste du vara medlem hos oss. Logga in med dina uppgifter uppe till höger i fönstret eller gå till sidan för registrering ifall du ännu inte är medlem.


Anv:
Lös:


 Info/registrera dig
 Glömt lösenordet?

 Besökare:274
 På chatten:0
   © 1998-2018 Travpunkten.com | Information om cookies | Kontakt: info@travpunkten.com | st medlemmar