Svenska Spel Stryktipset Europatipset Topptipset Powerplay Oddset Bomben Matchen Måltipset Bingo Poker Lotto Keno Triss Eurojackpot
AIT: Re: LarsM Av LarsM V75: Re: jajjan! Av Björnland V86: Re: Lite otäckt! Av kjel
 ATG:s intresse för galopp dött
Postat av: Galoppamatören2018-05-28 22:14:57

ATG:s intresse för galopp, om vi på något sätt kunnat undvika det tidigare, är åter bekräftat i och med att fyra av V64-loppen inte går att se i efterhand. Starterna får man se, och i ett fall hela sju sekunders löpning också.

Att ATG vill döda galoppen som spelobjekt har vi fattat länge. Om jag var engagerad i trav på någon småbana skulle jag börja oroa mig. Utrensningar stannar aldrig av efter steg ett, och att ATG skulle nöja sig med att få bort galoppen när det finns ett tiotal travbanor som redan lever på marginalen är en utopi.

Var på en träff med Shekarabi för några veckor sedan. Han pratade bl a om hästnäringens viktiga roll som direkt och indirekt arbetsgivare för 30000 människor. Hur vore det om vi tillsammans, alltså trav, galopp OCH ATG såg till att försöka behålla det vapnet inför framtida fäktningar med omgivningen? ATG hjälpte inte till ikväll i alla fall, för som ni märker utgår jag från att felet inte ligger på SG eller Bro Park eftersom loppen gick att se i direktsändning men inte i efterhand.

Svar på detta inlägg
     Re: ATG:s intresse för galopp dött - Götet - 29/5 20:24:25

Svara på detta inlägg:
För att kunna skriva inlägg på våra forum måste du vara medlem hos oss. Logga in med dina uppgifter uppe till höger i fönstret eller gå till sidan för registrering ifall du ännu inte är medlem.


Anv:
Lös:


 Info/registrera dig
 Glömt lösenordet?

 Besökare:300
 På chatten:0
   © 1998-2018 Travpunkten.com | Information om cookies | Kontakt: info@travpunkten.com | st medlemmar