Svenska Spel Stryktipset Europatipset Topptipset Powerplay Oddset Bomben Matchen Måltipset Bingo Poker Lotto Keno Triss Eurojackpot
AIT: Jägersro Tis Av Masen V75: Örebro Av Flygande Holländaren V86: 11 sexor Av Leffe Pallo
 Publik- och hästkris?
Postat av: En Giraff2018-05-31 13:52:20

Det är ingen, förutom möjligen Hans Engblom, som uppmärksammat publikkrisen i galoppen. Prammsdagen drabbades t.ex. av ett rejält tapp och hamnade en bit under skamgränsen 1000 besökare. Familjedagen på Bro ner nästan 1000 personer från föregående år. Visst, några veckor tidigare i år men det kan väl inte vara hela förklaringen?

SG får verkligen jobba hårt för att nå sitt publikmål i år, i synnerhet med tanke på att det inte är något Svenskt Derby 100 år i år. Om det regnar på Strömsholm blir nog NG den enda dagen över 4000.

Vad göra?

Hästkris? Gott om järn- och bronshästar men få guldhästar är väl en bra sammanfattning. Det gnälls över små fält i hinderlöpen men femhästarfält i guldhandicaper vecka efter vecka är inget annat än kapitalförstöring - och ingen reagerar!


Svara på detta inlägg:
För att kunna skriva inlägg på våra forum måste du vara medlem hos oss. Logga in med dina uppgifter uppe till höger i fönstret eller gå till sidan för registrering ifall du ännu inte är medlem.


Anv:
Lös:


 Info/registrera dig
 Glömt lösenordet?

 Besökare:402
 På chatten:0
   © 1998-2018 Travpunkten.com | Information om cookies | Kontakt: info@travpunkten.com | st medlemmar