Svenska Spel Stryktipset Europatipset Topptipset Powerplay Oddset Bomben Matchen Måltipset Bingo Poker Lotto Keno Triss Eurojackpot
AIT: DD Av Flygande Holländaren V75: Re: oj vad det regnar i kalmar Av loke 1 V86: Re: Spikarna. Av Björnland
 Efter gröt funderingar
Postat av: loke 12018-06-03 09:14:50


Lurig omgång igår och i min värld var raden mycket svårfunnen och låg utdelning på den raden som krävde gardering i nästan alla lopp.
Rätt val att ta bort Favoriterna OTP och Araw Hoss men det blev bara 5 R trots ett för mig ganska stort system. Zacks Zoomer och Wild Love blev för svåra. Milligan's School åkte med i sista stund som back upp till Anna Mix. Men som sagt raden blev för svår för mig.
Wild Love gjorde en topprestation och satte nivån direkt på raden.
Fanns inte på min kupong trots 4 streck.

Dagens GL omgång lockar inte till spel men ett DD lir får det väl bliva så småningom. Men frågan är om dunderfavoriterna Gizmo och Felicity går att fälla ?
Tveksamt. Trav programmet åker med till stranden och kanske kan skuggan under parasollen och fina utsikten från Gettröns klippor locka fram några stänkare. Vi får se.


Svar på detta inlägg
     Re: Efter gröt funderingar - jajjan - 3/6 10:11:33
         Re: Efter gröt funderingar - jajjan - 3/6 10:13:35

Svara på detta inlägg:
För att kunna skriva inlägg på våra forum måste du vara medlem hos oss. Logga in med dina uppgifter uppe till höger i fönstret eller gå till sidan för registrering ifall du ännu inte är medlem.


Anv:
Lös:


 Info/registrera dig
 Glömt lösenordet?

 Besökare:761
 På chatten:0
   © 1998-2018 Travpunkten.com | Information om cookies | Kontakt: info@travpunkten.com | st medlemmar