Svenska Spel Stryktipset Europatipset Topptipset Powerplay Oddset Bomben Matchen Måltipset Bingo Poker Lotto Keno Triss Eurojackpot
AIT: Re: LarsM Av LarsM V75: Re: jajjan! Av Björnland V86: Re: Lite otäckt! Av kjel
 Lite V4-funderingar
Postat av: Zamboni2018-06-10 11:21:34

Om någon vill ge lite mothugg eller instämmanden på tipsen så vore det trevligt. ;-)

avd1
Spelarna har gjort Wild Tobacco till favorit. Jag tycker inte det är fel. Hanterbar vikt, bra form, rätt distans, hästen känns vindsnabb. Den roliga är Quicksteps Bloom. Jockey på gång uppåt och i form. QB hade en störning i senaste 1000m loppet. Maxi Motion är en hygglig häst som borde ha chans men ryttaren... stor tveksamhet kring honom från min sida.

avd2
Stor favorit är Franciskus. Inte fel det heller men efter ryttarens insats senaste loppet så är i alla fall min åsikt att allt hon rider måste garderas. Vän av konspirationsteorier och slipade planer har en kompis i 2 Make Country. Blinkers på. Har fått ett handikaptal. Ny bana. Ny distans. Kan bli som så att dom aldrig ser mer än baken på Jessica Vadst.

avd3
Ganska stor favorit är Heavenly Pulse. Njaaaa... på många sätt. Kanske Mumm Mumm De Mumm hinner fram den här gången? Med Form-Ulrika. För tempo lär det bli. 1,2 och 4 vill nog spetsa. Och senast visade sig även Bear Wells kunna öppna bra.Tatlisu smyger med där bakom? Lite enklare kompisar nu.

avd4
Silky Touch favorit. Inte alls om man ser till tidigare prestationer. Men det finns ju åtminstone två som går ut efter att ha kvalat bra. Penny Whistle 14% och Örn 7%. Bägge är spelvärda på V4.

2,3
2,3
Alla 9
3,8,11

= 108 rader.

Svar på detta inlägg
     Har sett ljuset nu - Zamboni - 10/6 11:35:18

Svara på detta inlägg:
För att kunna skriva inlägg på våra forum måste du vara medlem hos oss. Logga in med dina uppgifter uppe till höger i fönstret eller gå till sidan för registrering ifall du ännu inte är medlem.


Anv:
Lös:


 Info/registrera dig
 Glömt lösenordet?

 Besökare:275
 På chatten:0
   © 1998-2018 Travpunkten.com | Information om cookies | Kontakt: info@travpunkten.com | st medlemmar