Svenska Spel Stryktipset Europatipset Topptipset Powerplay Oddset Bomben Matchen Måltipset Bingo Poker Lotto Keno Triss Eurojackpot
AIT: DD Av Flygande Holländaren V75: Re: oj vad det regnar i kalmar Av loke 1 V86: Re: Spikarna. Av Björnland
 Re: Polara
Postat av: B122018-06-10 12:27:28

Tror det är lugnt. Her är det hele:

Den finska hästresan till Norge har gått bra, åtminstone för den bil där Polara och hans följeslagare reste.
Polar och Vitter från Finland deltar i den kallblodiga elliptiska kniven, Alm Gentlemans härlighet.
"Hästtransporterna har gått bra för alla hästar. Polar hade en liten ryggstivhet, men med snöbrädet slitna idag höjde hästen ögat " , berättade Antti Tupamäki för reportrar.
"Polara har två bra utgångspunkter från banan", glömde Antti Tupamäki.
I Sveriges ATG framåt var tränaren Jan-Olov Persson mer optimistisk på fredag ​​och sa att det är kul att visa norska hur Lome Brage vinner på baksidan. Solvalan Eltkampen vann 19.8a från ledningen på Polara 20,0a.
"Lomé Brage är definitivt en farlig motståndare i den bakre raden", erkänner Tupamäki. "Det kan bli bra och det är verkligen svårt, men det skulle vara ett mirakel om det var av Polara."
"Det finns många hårda motståndare som Polpa och Lome Bragelle som 1 Kleppe Slauren, 3 Odd Herakles, 8 Ulsrud Tea och 4 Vitter, " påpekade Tupamäki.


Svara på detta inlägg:
För att kunna skriva inlägg på våra forum måste du vara medlem hos oss. Logga in med dina uppgifter uppe till höger i fönstret eller gå till sidan för registrering ifall du ännu inte är medlem.


Anv:
Lös:


 Info/registrera dig
 Glömt lösenordet?

 Besökare:723
 På chatten:0
   © 1998-2018 Travpunkten.com | Information om cookies | Kontakt: info@travpunkten.com | st medlemmar