Svenska Spel Stryktipset Europatipset Topptipset Powerplay Oddset Bomben Matchen Måltipset Bingo Poker Lotto Keno Triss Eurojackpot
AIT: Jägersro Tis Av Masen V75: Örebro Av Flygande Holländaren V86: 11 sexor Av Leffe Pallo
 Re: Ny galoppbana i Skåne
Postat av: Galoppamatören2018-06-14 06:55:02

Det kommer väl förhoppningsvis en redovisning av alternativen och en motivering till att man valt den här vägen, inklusive det ekonomiska som Hastings efterfrågar.

Om en ny bana i Bara är det bästa utifrån de förutsättningar SG har, eller snarare kommer att ha Om ett par år, så är det bra att kunna ta nästa steg inom kort men det beslutet ska fattas efter att alla, åtminstone i fullmäktige, kunnat bedöma alternativen.

Definitivt besked från travet att samverkan inte är aktuell borde vara lätt att få fram, så slipper vi ett kattrakande om den delen i alla fall. Det höjs fortfarande röster av besvikelse i vissa av Stockholms trav- och galoppkretsar att Bro inte blev en gemensam anläggning. Det måste vara tydligt att det är helt uteslutet med en trav- och galoppanläggning i Skåne innan man överger det alternativet, eller?

Till sist ska fullmäktige fatta beslutet om banan, allt från platsen till ekonomiska ramar. Styrelsen kan redan nu berätta hur vägen till avsiktsförklaring med Bara har sett ut.

Säga vad man vill om en del av det praktiska genomförandet av projektet Önsta (Bro Park) men efter att ha sett de då aktuella orternas alternativ framstår det alternativet fortfarande som det bästa. Repris, tack!


Svara på detta inlägg:
För att kunna skriva inlägg på våra forum måste du vara medlem hos oss. Logga in med dina uppgifter uppe till höger i fönstret eller gå till sidan för registrering ifall du ännu inte är medlem.


Anv:
Lös:


 Info/registrera dig
 Glömt lösenordet?

 Besökare:426
 På chatten:0
   © 1998-2018 Travpunkten.com | Information om cookies | Kontakt: info@travpunkten.com | st medlemmar