Svenska Spel Stryktipset Europatipset Topptipset Powerplay Oddset Bomben Matchen Måltipset Bingo Poker Lotto Keno Triss Eurojackpot
AIT: Re: LarsM Av LarsM V75: Re: jajjan! Av Björnland V86: Spikarna. Av Björnland
 Re: Halmstad
Postat av: loke 12018-07-02 18:11:24


Hm intressant diskussion ang. V75 eller inte ? Men V75 en gång i veckan är ju utsuddat för länge sedan av penningjagande ATG. Och priset tas ju när jackpottstölderna skall utdelas och det är V75 8 dar i veckan. Men denna veckas trav är ju späckad med klassiska sprintermästaren som är en av Västsveriges största travevenemang. Och en V64 hade väl varit lite halvljummet när det spelas tufft och dessutom ännu mer favoritbetonat med endast 6 lopp. Problemet är att spelguden ATG får bestämma och inte antalet startvilliga hästar i tuffa rikstototolopp. Hästarna räcker inte till och loppen urvattnas men speldjävulen blommar upp när folk har semester i goa sommarvärmen och dricker öl och mår gott. Och detta måste ju ATG bara utnyttja för att dra in så mycket kulor som möjligt trots lite sämre kvalitet på sporten.


Svar på detta inlägg
     Re: Halmstad - Björnland - 2/7 18:25:27

Svara på detta inlägg:
För att kunna skriva inlägg på våra forum måste du vara medlem hos oss. Logga in med dina uppgifter uppe till höger i fönstret eller gå till sidan för registrering ifall du ännu inte är medlem.


Anv:
Lös:


 Info/registrera dig
 Glömt lösenordet?

 Besökare:238
 På chatten:0
   © 1998-2018 Travpunkten.com | Information om cookies | Kontakt: info@travpunkten.com | st medlemmar