Svenska Spel Stryktipset Europatipset Topptipset Powerplay Oddset Bomben Matchen Måltipset Bingo Poker Lotto Keno Triss Eurojackpot
AIT: Re: LarsM Av LarsM V75: Re: jajjan! Av Björnland V86: Re: Lite otäckt! Av kjel
 Derbyt och VM-finalen.
Postat av: BBI2018-07-04 19:59:53

... saxat från Jägers Derbysajt: – Vi har hittat en lösning som ska kunna fungera för alla och känner oss väldigt nöjda med det, säger Pia Skoog, Marknadschef på Svensk Galopp.

Svenskt Derby, det 101:a Derbyt, rids redan klockan 15.49 och därmed finns det en dryg timme mellan Derbyt och fotbollsfinalen.

Efter Svenskt Derby rids två fina löpningar, den sista kl 17.05. Men

Jägersro stänger inte bara för att själva löpningarna är avgjorda. John Scott’s bar och pub håller öppet för galopp– och fotbollssnack, dryck och lättare förtäring fram till klockan 19. Ett perfekt sätt för de som vill njuta av hela tävlingsdagen och inte missa en minut av spänning.

Klockan 18 drar också After Derby Party igång på Scandic Triangeln där det också finns möjlighet att följa fotbollen och diskutera varför det gick som det gick i Svenskt Derby.

Visst kostar det att visa VM-finalen men ska man ödsla pengar så hade det sannolikt varit ett bra tillfälle. Troligtvis hade en hel del som hade dykt upp som en liten build up inför finalen (med marknadsföring förstås). Klockan 18.00 (startar Derby Partyt på Scandic) och 19.00 (avslutas tävlingsdagen på John Scotts' pub) verkar vara hålltiderna efter Derbyt men VM-finalen börjar kl 17.00. Vill man verkligen missa första halvlek för att stressa till Scandic för att se andra halvan, nja. Att det presenteras som en lösning känns som en semantisk vurpa. Dock olycklig krock ska tillstås och antagligen en ren katastrof om Sverige skulle råka nå finalen.


Svara på detta inlägg:
För att kunna skriva inlägg på våra forum måste du vara medlem hos oss. Logga in med dina uppgifter uppe till höger i fönstret eller gå till sidan för registrering ifall du ännu inte är medlem.


Anv:
Lös:


 Info/registrera dig
 Glömt lösenordet?

 Besökare:270
 På chatten:0
   © 1998-2018 Travpunkten.com | Information om cookies | Kontakt: info@travpunkten.com | st medlemmar