Svenska Spel Stryktipset Europatipset Topptipset Powerplay Oddset Bomben Matchen Måltipset Bingo Poker Lotto Keno Triss Eurojackpot
AIT: Re: Jägersro Tis Av znipstern V75: jajjan! Av Björnland V86: 11 sexor Av Leffe Pallo
 Re: Sprintermästaren
Postat av: loke 12018-07-06 09:40:32


Antingen var frågan för svår eller ointressant. Lutar åt det sistnämnda. Men för en gammal nostalgisk travtok som Loke är detta mumma. Här kommer mera :)
Svaret är Gaston Pride som tränades av Åby giganten P-O Pettersson som hade stora framgångar på 80-90 talet med bl.annat
Prix d'Amerique tvåan Lovely Godiva.
Gaston Pride var uppfödd och ägd av Holger Gustavsson Hakenäset som fött upp och lämnat en drös av fina travare. Fader var avelsgiganten Count's Pride som lämnat många miljonärer. Bl.annat min favorit speedkulan Jet Ribb som startade över 100 ggr och sprang in 6,5 mille. Fortfarande still going strong nära 30 år gammal.
Jag vet att det här är en travtipsida men jag hoppas ni står ut med mitt nostalgi snack. Ni ungdomar behöver lite underlag för att föra travhistorian vidare.


Svara på detta inlägg:
För att kunna skriva inlägg på våra forum måste du vara medlem hos oss. Logga in med dina uppgifter uppe till höger i fönstret eller gå till sidan för registrering ifall du ännu inte är medlem.


Anv:
Lös:


 Info/registrera dig
 Glömt lösenordet?

 Besökare:485
 På chatten:0
   © 1998-2018 Travpunkten.com | Information om cookies | Kontakt: info@travpunkten.com | st medlemmar