Svenska Spel Stryktipset Europatipset Topptipset Powerplay Oddset Bomben Matchen Måltipset Bingo Poker Lotto Keno Triss Eurojackpot
AIT: V6 bongen. Av Björnland V75: Tänkbara spikar Gävle. Av Björnland V86: Re: Konklusjon Av loke 1
 Några spridda tankar Rättvik
Postat av: Lutzy2018-08-03 19:19:19

Avd 2: Väljer att spika favoriten Exclamation Mark där många väljer att gardera. Hästen bra läge visat god form och Reijo verkar nöjd med allt.

Avd 4: Vet inte hur många gånger som spelarna har tappat bort Tobbe Jansson i kallblodsloppen på V75. Tidig för mig då hästarna på framspår är ganska jämngoda på pappret.

Avd 6: Här sitter min andra spik på helbrodern till exempelvis Brett Boko och flera fina travare. Läget är skit men med lite utrustningsförändringar känn det som en kul spik.

Avd 7: Tvåhästarslås där jag tar favoriten men också en riktig "susare" 12.Raja Ribb. Var inne på hästen senast då den felade en del från start och ändå gick i mål som sexa utan att vara tom. Undviker Thomas Pettersson galopp och får en smygare så känns 1% väldigt tilltalande.

Svar på detta inlägg
     Re: Några spridda tankar Rättvik - loke 1 - 3/8 19:32:57

Svara på detta inlägg:
För att kunna skriva inlägg på våra forum måste du vara medlem hos oss. Logga in med dina uppgifter uppe till höger i fönstret eller gå till sidan för registrering ifall du ännu inte är medlem.


Anv:
Lös:


 Info/registrera dig
 Glömt lösenordet?

 Besökare:302
 På chatten:0
   © 1998-2018 Travpunkten.com | Information om cookies | Kontakt: info@travpunkten.com | st medlemmar