Svenska SpelStryktipsetEuropatipsetTopptipsetPowerplayOddsetBombenMatchenMŒltipsetBingoPoker
AIT: Teddy Boy O.K. Av Masen V75: Re: Avd 1 Av jajjan V86: Re: RESULTAT pladder Av Masen
 Re: Hor ofta går ni på galopp?
Postat av: Cheops2018-08-21 14:58:16

Så länge som Täby fanns kvar var ATG inget alternativ för min del. Galopp skulle upplevas på plats. Detta gäller inte längre av olika skäl. Långa resor till Bro och mycket trafik. ATG har bättrat sig och Bro är en tråkig bana enligt min mening varför valet att sitta hemma och titta på galopp är lätt att fatta. I ärlighetens namn så äger jag inte längre någon andel i häst vilket bidrar till mitt ställningstagande.

När jag tittar ut över innerplan på Bro så dyker minnesbilden upp över de visioner som fanns en gång i tiden. Olika aktiviteter för kommuninvånarna såsom handboll och andra bollsporter. En bana för alla. Tunnel under banorna.

I tidigt skede av Bro Parks tillblivelse diskuterades gräsbanans placering. Ytterst eller innerst?Vad tycker ni om den lösning som nu finns? Argumenten för dagens lösning var att gräs är det bästa underlaget för hästarna, att storloppen rids på gräs och att mer än 50 % av loppen skulle ridas på gräsbanan.

Svar på detta inlägg
     Re: Hor ofta går ni på galopp? - En Giraff - 21/8 15:34:33

Svara på detta inlägg:
För att kunna skriva inlägg på våra forum måste du vara medlem hos oss. Logga in med dina uppgifter uppe till höger i fönstret eller gå till sidan för registrering ifall du ännu inte är medlem.


Anv:
Lös:


 Info/registrera dig
 Glömt lösenordet?

 Besökare:186
 På chatten:0
Travpunkten.com samarbetar med Svenska Spel Sport & Casino AB.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se
   © 1998-2019 Travpunkten.com | Information om cookies | Kontakt: info@travpunkten.com | st medlemmar