Svenska SpelStryktipsetEuropatipsetTopptipsetPowerplayOddsetBombenMatchenMŒltipsetBingoPoker
AIT: Re: Dd Av Efterhandaren V75: Re: Timone Ek Av loke 1 V86: Re:Wilds Celebritty Av Masen
 Re: Hor ofta går ni på galopp?
Postat av: En Giraff2018-08-21 15:34:33

Jag blir irriterad varje gång jag ser innerplanen. Ser ut som en byggarbetsplats. Om man nu inte har några planer för den - "Hinderbanorna är under konstruktion" står det i programmet, men det stämmer väl inte? - så kan man väl åtminstone ta bort sandhögarna.

När jag är på plats på Bro och det är gräslöp så tycker jag att placeringen är helt rätt, men det är inte lika roligt när det är dt-löp. Jag tycker ändå att banorna är rätt placerade. Mycket folk är det ju i stort sett bara på storloppsdagarna och då är det mest gräslöpningar. Spontanbesökarna hittar nog också ut mestadels sommartid. Och 2100-metersstarten är ju häftig för publiken.

Men man skulle nog ha optimerat banan för TV-produktion. Nu blir det inte så bra i TV. Något att tänka på inför ett eventuellt banbygge i Skåne.Svara på detta inlägg:
För att kunna skriva inlägg på våra forum måste du vara medlem hos oss. Logga in med dina uppgifter uppe till höger i fönstret eller gå till sidan för registrering ifall du ännu inte är medlem.


Anv:
Lös:


 Info/registrera dig
 Glömt lösenordet?

 Besökare:216
 På chatten:0
Travpunkten.com samarbetar med Svenska Spel Sport & Casino AB.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se
   © 1998-2019 Travpunkten.com | Information om cookies | Kontakt: info@travpunkten.com | st medlemmar