Svenska SpelStryktipsetEuropatipsetTopptipsetPowerplayOddsetBombenMatchenMŒltipsetBingoPoker
AIT: Re: DD Umåker Av loke 1 V75: Det finns en teori Av jajjan V86: Re: V86 Solvalla / Åby Av jajjan
 Re: Unionskampen
Postat av: Masen2018-09-21 09:12:34

En landskampseier mot Sverige ville smakt godt. Jeg skal kjøre Unionskampen – som landskampen offisielt heter - for første gang, og jeg gleder meg enormt, sier Kjetil Djøseland. Han kjører det kanskje aller største norske håpet. Kleppe Slauren er en sterk hest som har overflod av krefter. Derfor passer det fint at landskampen går over 2100 meter og ikke over sprintdistansen 1600 meter:
- Vi har hatt flaks i sportrekningen og har fått et gunstig tredjespor bak startbilen. Jeg er sugen på å klinke til fra start i håp om tidlig tet. Det er i hvert fall plan a, sier Forus-treneren

Lang reisevei
Rundt 80 mil en vei må Kleppe Slauren stå på hestehengeren før han er klar til dyst:
- Lang reisevei er ikke noen hindring. Kleppe Slauren er vant til å være på langtur, og det virker som om han trives med å være på reisefot. Vi drar til Karlstad fredag, og han får tid til å hente seg inn og slappe av før løpet som kjøres lørdag ettermiddag, forklarer en spent trener.

Førstepremien i løpet er hele 300 000 svenske kroner. Så langt i karrieren har Kleppe Slauren vunnet 29 løp på 107 starter, og han har kjørt inn hele 3,5 millioner norske kroner til sine fornøyde eiere, Stall Slauragjengen:
- Det er fortsatt utvikling i ham, og jeg merker i trening at toppformen begynner å komme. Jeg kjører til start med god tro, men det er egentlig stort bare å få være med, sier Kjetil Djøseland. De øvrige norske håpene er Myhreng Jerker (Olav Mikkelborg), Ingbest (Frode Hamre) og Odd Herakles (Adrian Solberg Akselsen).Svara på detta inlägg:
För att kunna skriva inlägg på våra forum måste du vara medlem hos oss. Logga in med dina uppgifter uppe till höger i fönstret eller gå till sidan för registrering ifall du ännu inte är medlem.


Anv:
Lös:


 Info/registrera dig
 Glömt lösenordet?

 Besökare:143
 På chatten:0
Travpunkten.com samarbetar med Svenska Spel Sport & Casino AB.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se
   © 1998-2019 Travpunkten.com | Information om cookies | Kontakt: info@travpunkten.com | st medlemmar