Svenska SpelStryktipsetEuropatipsetTopptipsetPowerplayOddsetBombenMatchenMŒltipsetBingoPoker
AIT: Re: Axevalla fundering Av loke 1 V75: Re: ATG Classic Av Valo V86: Re: V86 Solvalla / Åby Av jajjan
 GS75
Postat av: En Giraff2018-09-21 20:14:51

Intressant omgång med några vidöppna löp. Det kan bli fina pengar!

Några tankar (mitt system är inte klart än).

Avd 1) 1 Big Country blir svårslagen här. Hög kapacitet, toppform och obesegrad på grus. Klarar han dt på Bro vinner han nog. Vågar dock inte spika i inledningen för motstånd saknas inte. 6 Wonnemond har högst handicap men har aldrig startat på dt. Ett frågetecken. Klarar han gruset kan det räcka långt. Första motbud tycker jag ändå 8 Plats O Plomo är. Vi har inte sett botten i honom. 2 Victor Kalejs var blek i Norge senast. Vi vet att det finns kapacitet och visst kan han vinna det här.

Avd 2) Vidöppet! 8 Buddy Bob verkar bli storfavorit. Det är en bra häst som det finns utveckling i, men jag misstänker att han blir en liten för stor favorit. Toppvikt mot äldre är inte lätt. Och det är ett jämnt löp. Den som har råd helgarderar, jag tar med så många som jag råd med. Tar nog alla utom 1,4,6.

Avd 3) Hur löser vi det här då? Jag har varit inne på att spika 6 Appelina. Har inte gjort något fel i år och fick äntligen vinna senast. Widos hästar går bra nu. Men jag är rädd för fjolårsvinnaren 5 Seaside Song som har löpt bra på slutet. 4 Icecapada är ju en toppmärr men hon har löpt lite som,re på slutet. Det har varit en lång säsong för henne och kanske är formen på väg ner. 3 High As a Kite löper bra ut att få vinna de större stolöpen. Kanske dags nu?

Avd 4) Någonstans måste jag spika och efter mycket funderande föll valet på det här löpet. 6 Eye in the Sky är bättre än talet och löper han upp till kapaciteten ska han vinna det här. Värst emot tyske 3 Summershine som dock är svårbedömd här. Älskar distansen.

Avd 5) Många fina hästar. Favorit blir nog 7 Corinthia Knight och visst kan han vinna, men 3-åringar har haft svårt i sprinten. Tipsnicken går istället till franske gästen 5 Bakoel Koffie som löpt bra i tuffa löp. Höll mycket bra som tvåa i GrII i Tyskland senast. Rask ur boxarna och det är ett plus här. Förste utmanare är 8 Trickbag som gått bra i de stora sprinterlöpen. Kan bli en fullträff här. 10 Solamente Vos ska nog ha gräs. Storskräll både på GS75 och komben.

Avd 6) Om 2 Thundering Blue löper upp till sitt hcp 100 ska han vinna överlägset, men det är inte säkert att gräset på Bro passar. Ska med på kupongen, men jag kommer nog att gardera. Den andra engelske gästen 4 Crowned Eagle är inte heller en dålig häst. Utmanar! 10 Our Last Summer har gjort allt rätt på slutet och är hetast av de skandinaviska hästarna. 9 Giuseppe Piazzi är också en topphäst, men Velin säger att han nog behövt ett till lopp i kroppen för att vara med i matchen.

Avd 7) Här vill man helgardera. Vem som helst kan vinna det här. Om 2 Daxios löper upp till det han visade i våras vinner han det här, men den formen verkar vara historia nu. Men distansen och banan verkar vara ett plus så det får bli min tipsetta. 6 Speciale Di Giorno löper på utan att vinna. Kanske kan han sätta nosen först här? Står i alla fall bra inne med lärlingslättnad. Andra intressanta hästar är bl.a. 1 Miss Chocolate, 5 Arctic Waltz och 7 Killroy, men ingen av hästarna är borta ur segerstriden.

Vad säger ni andra?

Svar på detta inlägg
     Re: GS75 - Tom Tellan - 22/9 10:21:31
     Re: GS75 - Galoppkungen - 21/9 23:23:30
         Re: GS75 - En Giraff - 22/9 08:02:27
             Re: GS75 - Galoppamatören - 22/9 10:20:35

Svara på detta inlägg:
För att kunna skriva inlägg på våra forum måste du vara medlem hos oss. Logga in med dina uppgifter uppe till höger i fönstret eller gå till sidan för registrering ifall du ännu inte är medlem.


Anv:
Lös:


 Info/registrera dig
 Glömt lösenordet?

 Besökare:145
 På chatten:0
Travpunkten.com samarbetar med Svenska Spel Sport & Casino AB.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se
   © 1998-2019 Travpunkten.com | Information om cookies | Kontakt: info@travpunkten.com | st medlemmar