Svenska SpelStryktipsetEuropatipsetTopptipsetPowerplayOddsetBombenMatchenMŒltipsetBingoPoker
AIT: V4 Bergsäker Av pank V75: Re: Timone Ek Av loke 1 V86: Täta starter Av Tohommy
 Re: färsk info
Postat av: Masen2018-09-22 14:27:22

Trond "Buller'n" Anderssen er på vei til Färjestad. Han har flagget tro på 9 Hickothepooh (V75-1) hele uka, men ligger litt lavere nå når sola i Karlstad nærmer seg. 
- Vi håper, men jeg er redd 4 Handsome Brad går til tet og blir der. Kan nok være en "klink vinner". Färjestad er en vanskelig bane å komme bakfra på. Men vi prøver. Håpet er at den russiske hesten i spor 2 kan lage litt virvar, sier "Buller'n"

"HC" til under 1 prosent
Hans Christian Holm kjører to; 12 Flashing Boko (V75-5, Severin Aarskog) og 4 SorosKronos (V75-7, Thöger Malmström), begge spilt til under 1 prosent kl. 13.00.
- Det er ikke så rart. Flashing Boko møter veldig gode hester, vi må ha mye flaks for å havne på trippelen. Det er ikke bare å gå rundt dem, så god er han ikke - selv om hesten er i kjempeform. Det skal sies. Soros Kronos satt fast sist og har fordel av langt løp. Går med lettere balanse nå. La meg si at jeg blir veldig overrasket, men ikke "chockad", det blir jeg aldri, hvis en av mine skulle vinne. For dem som fisker helt på dypet, kan vi strekes, sier "HC"


Svara på detta inlägg:
För att kunna skriva inlägg på våra forum måste du vara medlem hos oss. Logga in med dina uppgifter uppe till höger i fönstret eller gå till sidan för registrering ifall du ännu inte är medlem.


Anv:
Lös:


 Info/registrera dig
 Glömt lösenordet?

 Besökare:135
 På chatten:0
Travpunkten.com samarbetar med Svenska Spel Sport & Casino AB.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se
   © 1998-2019 Travpunkten.com | Information om cookies | Kontakt: info@travpunkten.com | st medlemmar