Svenska Spel Stryktipset Europatipset Topptipset Powerplay Oddset Bomben Matchen Måltipset Bingo Poker Lotto Keno Triss Eurojackpot
AIT: DD Romme Av Tohommy V75: Re: jajjan! Av Örjan Kihlström V86: Re: V86 systemet Av Björnland
 Fullmäktige
Postat av: Cheops2018-09-28 11:59:45

Dags att välja representanter för SGS till fullmäktige och jag noterar att en hel del förändringar har föreslagits. Två motförslag finns till valberedningens förslag. En vän av ordningen undrar vad det är som är på gång.

Valberedningens förslag omfattar 8 nya ledamöter varav en tidigare var suppleant. En tidigare suppleant står kvar för 2019, en tidigare ledamot har blivit suppleant, övriga är nya.

Magnus Gustavsson har föreslagit 5 nya ledamöter varav två stycken var suppleanter 2018 och en var ordinarie.

Hans Engblom har föreslagit 2 ledamöter, en som var ordinarie 2018 och en som jag gissar var med i valberedningen(olika stavning av efternamnet).

Alla föreslagna har accepterat att ställa upp. Frågan är om man är villig att ”offra” en hel lördag för att få information och lägga sin röst. Med fakta publicerade i förväg och möjlighet att rösta via mail så skulle alla medlemmar ha en möjlighet att göra sin röst hörd. Vill inte gärna ha en röstkupp lika det som hänt tidigare.

Klas Kjellman


Svar på detta inlägg
     Re: Fullmäktige - Cheops - 8/10 13:59:40

Svara på detta inlägg:
För att kunna skriva inlägg på våra forum måste du vara medlem hos oss. Logga in med dina uppgifter uppe till höger i fönstret eller gå till sidan för registrering ifall du ännu inte är medlem.


Anv:
Lös:


 Info/registrera dig
 Glömt lösenordet?

 Besökare:206
 På chatten:0
   © 1998-2018 Travpunkten.com | Information om cookies | Kontakt: info@travpunkten.com | st medlemmar