Svenska SpelStryktipsetEuropatipsetTopptipsetPowerplayOddsetBombenMatchenMŒltipsetBingoPoker
AIT: V4 solv-alla Av Biggus V75: Re: Masen Av jajjan V86: Re: RESULTAT pladder Av jajjan
 Visdomsord
Postat av: loke 12018-09-28 15:33:55


Av Mr Berglund.
”Stryktipset, Måltipset, Europatipset, Lotto, Triss, Keno, Jack Vegas, Postkodlotteriet, Bingolotto och gamla hederliga 50/50-lotter på din lokala idrottsarena. Vitt skilda spelformer som faktiskt har en sak gemensamt och det är att de samtliga har betalat tillbaka en större del av spelarnas insatser än vad V75 har gjort de två senaste veckorna. När femmorna blivit utan utdelning de två senaste lördagarna har ATG konfiskerat 40 procent av det som blir över efter det sedvanliga spelavdraget på 35 procent. Totalt alltså 61 procent av spelarnas satsade pengar vilket ger en återbetalning på ynkliga 39 procent.

Detta på den spelform som ATG själva gillar att benämna som ”världens bästa spel” vilket numera framstår som allt mer skrattretande.

Efter att de nya jackpottreglerna infördes har totalt cirka 42,9 miljoner av spelarnas pengar stoppats undan i kassaskåpet hos ATG i syfte att locka kunder att registrera sig när 80 procent av slantarna ska delas ut i en jättepott den 10:e november. Pengar som normalt sett skulle ha delats ut till de som hade sju rätt förra veckan (vilket hade betytt drygt 48.000 kr istället för ca 26.800 kr för sju rätt) och de som har sju rätt den här lördagen.

Det är alltså V75-spelarna som får betala för ATG:s rädsla för omsättningstapp när kravet på att alla spel ska personregistreras införs från årsskiftet. Ett klart tveksamt förfarande som har solkat ner varumärket V75 rejält för många och den här dräneringen av spelarkollektivets kassa lär snart börja märkas i omsättningstapp också, om inte på själva V75-spelet så säkert på övriga mindre spelformer.”

Svar på detta inlägg
     Re: Visdomsord - jajjan - 28/9 17:16:20

Svara på detta inlägg:
För att kunna skriva inlägg på våra forum måste du vara medlem hos oss. Logga in med dina uppgifter uppe till höger i fönstret eller gå till sidan för registrering ifall du ännu inte är medlem.


Anv:
Lös:


 Info/registrera dig
 Glömt lösenordet?

 Besökare:200
 På chatten:0
Travpunkten.com samarbetar med Svenska Spel Sport & Casino AB.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se
   © 1998-2019 Travpunkten.com | Information om cookies | Kontakt: info@travpunkten.com | st medlemmar