Svenska Spel Stryktipset Europatipset Topptipset Powerplay Oddset Bomben Matchen Måltipset Bingo Poker Lotto Keno Triss Eurojackpot
AIT: Re:Zandra Invalley DD Av Valo V75: Re Tuxedo Bi Av Masen V86: Re: Raden Av Björnland
 Dagens vinnare ?
Postat av: loke 12018-09-30 11:56:14


Shadow Gar. Perfekt läge och distans. Ok lite seg till slut men på 1640 borde väl Christoffer hålla liv i vinnarskallen.

Norton Commander är en svårslagen storfavorit. Endast galopp emot i ganska behagligt motstånd.

Makethemark. Barfota balans är ett stort plus. Bra chans trots läget.

Conrads Rödluva blir bättre och bättre för varje start. Vann enkelt i kvalet utan att förta sig.Den där Rede’n kan träna häst och Örjan är en storloppsspecialist.

Ronzon Face. Bakspår och lång distans tror jag passar bra för lite nervige f.d Karlstedt hästen som hoppat bort mycket pengar men kan klättra i klasserna om Gooparna får ordning på psyket. Psst perfekt inne på 100 lappen :)

Betting Ganster är mitt chansdrag i kriteriet. Hästen är en kämpe och Jepson är en grym kusk som får en enorm fart på hästarna.

Cheerful Rivner är draget i diamantstoet. Bra läge och Unter är nöjd. Han har nog valt rätt häst av sina 3 dugliga starthästar. Samtliga är vinstdugliga och en trippel är inte omöjlig.


Svara på detta inlägg:
För att kunna skriva inlägg på våra forum måste du vara medlem hos oss. Logga in med dina uppgifter uppe till höger i fönstret eller gå till sidan för registrering ifall du ännu inte är medlem.


Anv:
Lös:


 Info/registrera dig
 Glömt lösenordet?

 Besökare:185
 På chatten:0
   © 1998-2018 Travpunkten.com | Information om cookies | Kontakt: info@travpunkten.com | st medlemmar