Svenska SpelStryktipsetEuropatipsetTopptipsetPowerplayOddsetBombenMatchenMŒltipsetBingoPoker
AIT: Re: Dd Av Efterhandaren V75: Re: Timone Ek Av loke 1 V86: Re:Wilds Celebritty Av Masen
 Re: övrigt
Postat av: Masen2018-10-15 17:49:53

"Hun gleder seg til å ri 7 Flashing Boko i 6. løp/V64-3/V4-1. Hesten har vist strålende form i ordinære travløp den siste tiden og skal nå ut i travritt for syvende gang. I to av de tre siste startene har hesten vunnet, og da på 1.12-tallet:
- De første gangene jeg red Flashing Boko så var han halt og feilet. Nå er han mer stabil. Jeg har ikke ridd for fullt i de to seiersløpene, og jeg kommer til å være offensiv denne gangen. Jeg tror han kan 1.11 på en kjapp sprint på Färjestad, og jeg kan ikke underslå at jeg tror på seier. Jeg pleier også å ri 11 Pathos O.M. Også det er en veldig bra montèhest, men Flashing Boko er bedre på sprint. Pathos O.M. var kjempetapper i et løp på Åby sist. Da knekket han lederen, flat med flagget til topps og ble fjerde, og jeg tror han kan blir tredje/fjerde også denne gangen, men jeg tror ikke han kan slå Flashing Boko, vurderer en optimitsisk Christina A. Hande."Svara på detta inlägg:
För att kunna skriva inlägg på våra forum måste du vara medlem hos oss. Logga in med dina uppgifter uppe till höger i fönstret eller gå till sidan för registrering ifall du ännu inte är medlem.


Anv:
Lös:


 Info/registrera dig
 Glömt lösenordet?

 Besökare:123
 På chatten:0
Travpunkten.com samarbetar med Svenska Spel Sport & Casino AB.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se
   © 1998-2019 Travpunkten.com | Information om cookies | Kontakt: info@travpunkten.com | st medlemmar