Svenska Spel Stryktipset Europatipset Topptipset Powerplay Oddset Bomben Matchen Måltipset Bingo Poker Lotto Keno Triss Eurojackpot
AIT: Re: DD Av kjel V75: Re: Experternas spik idag. Av spiken V86: Re: V86 systemet Av Björnland
 Re: Waage
Postat av: LarsM2018-10-17 18:49:51

Jag funderar på att ta den som DD-spik.

- Han klarade inte voltstart senast så den starten är bara att glömma. Gången innan på Bollnäs schabblade han till det och galopperade och Magnus sa att det kändes okört i det läget. Hästen är uppfräschad efter det och känns bra nu. Det är en bra häst det här när han fungerar fullt ut. Han spetsade ju från spår ett senast och han är ganska rask ut, men det är det säkert fler som är i det här loppet. Han går dock lika bra bakifrån så han är inte beroende av någon ledning. Jag ska kolla med kuskarna som kört på slutet om de tycker att han behöver ha sidostänger för att fungera som bäst, i sådana fall blir det vanlig vagn igen. Han är kapabel och kan vinna om vi har lite flyt på vägen och han ska nog med om man garderar loppet, säger Morten Waage.


Svara på detta inlägg:
För att kunna skriva inlägg på våra forum måste du vara medlem hos oss. Logga in med dina uppgifter uppe till höger i fönstret eller gå till sidan för registrering ifall du ännu inte är medlem.


Anv:
Lös:


 Info/registrera dig
 Glömt lösenordet?

 Besökare:268
 På chatten:0
   © 1998-2018 Travpunkten.com | Information om cookies | Kontakt: info@travpunkten.com | st medlemmar