Svenska SpelStryktipsetEuropatipsetTopptipsetPowerplayOddsetBombenMatchenMŒltipsetBingoPoker
AIT: LD Av LarsM V75: Re: V75 eller SHL Av Duke Iran V86: Täta starter Av Tohommy
 Dagen efter.
Postat av: spiken2018-10-21 07:37:20

Minna inlägg är det ofta Ironi där av rubrik sättningen igår.Trodde nog innerst inne att jag skulle sätta V75an då morgonen blev väldigt lång för att knåpa ihop det här systemet.

Värsta av allt är ju att man väljer mellan Peter.U och Erik.A som skall ta hem 2åringsloppet.Belker tar man bort p.g.a att T.J sällan vinner stora lopp.

M.T Joinville stod på tur spåret såg jag som fördel den här gången.Lexington Hall stod det spets och slut i min svarta bok där av en kanon spik i minna ögon sett.Om vi går till avdelning 1 så måste vi tippare alltid ha koll på Örjan oavsett vilken häst han sitter upp på.Örjan är grym på att ta hem avd1 på V75.Vågar jag själv spika Örjan i första avdelningen så är det där extra strecket som hamnar på Erik.A 12an bland två åringarna så små är marginalerna ibland för att sätta V75an.

M.v.h Ej Efterhandare
Svara på detta inlägg:
För att kunna skriva inlägg på våra forum måste du vara medlem hos oss. Logga in med dina uppgifter uppe till höger i fönstret eller gå till sidan för registrering ifall du ännu inte är medlem.


Anv:
Lös:


 Info/registrera dig
 Glömt lösenordet?

 Besökare:157
 På chatten:0
Travpunkten.com samarbetar med Svenska Spel Sport & Casino AB.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se
   © 1998-2019 Travpunkten.com | Information om cookies | Kontakt: info@travpunkten.com | st medlemmar