Svenska Spel Stryktipset Europatipset Topptipset Powerplay Oddset Bomben Matchen Måltipset Bingo Poker Lotto Keno Triss Eurojackpot
AIT: Re: Av Tohommy V75: Re: Bjerke spikarna Av Masen V86: Re: V86 Solvalla / Åby Av Tohommy
 Svenska modellen
Postat av: loke 12018-10-21 10:02:09


3 av vinsthästarna igår är amatörtränade och gulddivisions vinnaren matchas av en nybliven proffstränare.

Ricke med Marcus Hamberg är ett tvättäkta amatörekipage.
Marcus är uppfödare och tränare till familjen hästen och sysslar med trav på deltid. Så jäkla kul när gräsrötterna lyckas få fram en V75 vinnare.

Ural - M.T. Joinville tränas av superduktiga Susanne Richter som har tävlat framgångsrikt i styrkelyft men nu är det travet som gäller. Av c-a 10 starthästar är 3 st med och hugger på V75. Två vinster och en bra placering.
Så jäkla grymt jobbat.

Antonio Tabac med nyblivne proffstränaren Oskar Kylin lekte med rutinerade elithästar i sin gulddebut.
Kylin har fått en rivstart med sitt guldägg Tabac och har massor av högklassiga unghästar i stallet och 10-15 starthästar. Dessutom trots sin ungdom en elegant kusk som inte sviktar när det körs mot tuffa catchdrivers i elitserien.

Visst är det härligt med alla dessa ”småtränare” som viger sitt liv åt att ta upp kampen mot stortränarnas kapitalstarka ägare.


Svara på detta inlägg:
För att kunna skriva inlägg på våra forum måste du vara medlem hos oss. Logga in med dina uppgifter uppe till höger i fönstret eller gå till sidan för registrering ifall du ännu inte är medlem.


Anv:
Lös:


 Info/registrera dig
 Glömt lösenordet?

 Besökare:216
 På chatten:0
   © 1998-2018 Travpunkten.com | Information om cookies | Kontakt: info@travpunkten.com | st medlemmar