Svenska SpelStryktipsetEuropatipsetTopptipsetPowerplayOddsetBombenMatchenMŒltipsetBingoPoker
AIT: Teddy Boy O.K. Av Masen V75: Re: Avd 1 Av jajjan V86: Re: RESULTAT pladder Av loke 1
 Summering av säsongen
Postat av: En Giraff2018-11-06 06:58:26

De sista större löpningarna har ridits och vi kan summera säsongen.

387 personer kom för att bevittna Suspicious Mind besegra Pas de Secrets i en härlig upploppsduell. Jag kan inte klandra de som inte tog sig ut till banan i går kväll. En måndagkväll i november lär inte särskilt lockande när man lika gärna kan sitta hemma i värmen och se allt på ATG Live.

Mer oroande är publiksiffrorna på de andra större dagarna - och då i synnerhet Stockholm Cup-dagen. Publiktillströmningen till årets största tävlingsdag är pinsamt dålig. Vad kan man göra? Rulla ut röda mattan och betala kändisar för att dyka upp? Flytta den till en dag tidigare i september?

SG har som mål att locka minst 4000 personer till sju tävlingsdagar under året. I år vara det fyra dagar som nådde upp till det - Nationaldagsgaloppen förstås, men också GN-dagen på Strömsholm och familjedagarna på Bro och Göteborg. Derbydagen på Jägersro nådde nästan, nästan över 4000. Intressant att notera att det är inte de bästa hästarna som lockar utan kringarrangemangen.

En dag som jag stor har stor potential är LJTWC-dagen. Ligger helt rätt på en söndag i början av augusti. Med rätt kringarrangemang, uppmärksamhet i media och tur med vädret går det nog att locka många fler besökare än hittills.

För övrigt bör bl.a. Pramms, Stockholms Stora Pris och S:t Leger ridas med fullt ATG-fokus på söndagar. Hoppas att SG kräver det inte förhandlingarna med ST. S:t Leger ska ju flyttas till Göteborg och då blir det väl en söndag oavsett.

Svar på detta inlägg
     Re: Summering av säsongen - Hastings - 6/11 11:26:18
         Re: Summering av säsongen - En Giraff - 6/11 13:54:13
             Re: Summering av säsongen - Hastings - 7/11 20:07:13
                 Re: Summering av säsongen - En Giraff - 8/11 06:27:45
                     Re: Summering av säsongen - En Giraff - 8/11 06:43:42

Svara på detta inlägg:
För att kunna skriva inlägg på våra forum måste du vara medlem hos oss. Logga in med dina uppgifter uppe till höger i fönstret eller gå till sidan för registrering ifall du ännu inte är medlem.


Anv:
Lös:


 Info/registrera dig
 Glömt lösenordet?

 Besökare:130
 På chatten:0
Travpunkten.com samarbetar med Svenska Spel Sport & Casino AB.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se
   © 1998-2019 Travpunkten.com | Information om cookies | Kontakt: info@travpunkten.com | st medlemmar