Svenska Spel Stryktipset Europatipset Topptipset Powerplay Oddset Bomben Matchen Måltipset Bingo Poker Lotto Keno Triss Eurojackpot
AIT: Re: Av Tohommy V75: Re: Bjerke spikarna Av Masen V86: Re: V86 Solvalla / Åby Av Tohommy
 Re: Summering av säsongen
Postat av: Hastings2018-11-07 20:07:13

Jag håller med om historiebeskrivningen. Kanske är dina förslag också vad som skulle behövas. Men ATG har ju alltid - nog med rätta - hävdat att spel på trav ger högre omsättning än på galopp. Och tiden är begränsad. Skulle man öka på galoppens tider så måste man minska på travets, åtminstone om man vill visa verkliga tävlingar i nutid. Alla spelbolag, även ATG, är förstås kommersiellt inriktade, i synnerhet nu när det är full konkurrens. Det är lösningen på det dilemmat jag skulle vilja veta vad man har för idéer om. Är det någon form av virtuellt spel (slumpbetonat) man tänker sig? Där skulle väl travet och galoppen kunna dela på nettot, helst 50-50 (och inte efter aktiefördelningen, 91-9 numera, om jag förstår rätt).

Svar på detta inlägg
     Re: Summering av säsongen - En Giraff - 8/11 06:27:45
         Re: Summering av säsongen - En Giraff - 8/11 06:43:42

Svara på detta inlägg:
För att kunna skriva inlägg på våra forum måste du vara medlem hos oss. Logga in med dina uppgifter uppe till höger i fönstret eller gå till sidan för registrering ifall du ännu inte är medlem.


Anv:
Lös:


 Info/registrera dig
 Glömt lösenordet?

 Besökare:145
 På chatten:0
   © 1998-2018 Travpunkten.com | Information om cookies | Kontakt: info@travpunkten.com | st medlemmar