Svenska SpelStryktipsetEuropatipsetTopptipsetPowerplayOddsetBombenMatchenMŒltipsetBingoPoker
AIT: Lome Diamant Av Masen V75: Det är inte lätt.. Av Billingford Bluffer V86: Re: Monfalcone stenklar Av loke 1
 Re: Ansvar
Postat av: Cheops2019-03-14 12:06:33

Ser att Lars Sandström kommenterat banan på Bro Park. Hans slutsats är att det inte gick att ställa krav på entreprenören för det tidigare utförandet av sandbanan. Stämmer detta?

Banan var utförd som en totalentreprenad enligt LS. Eftersom Svensk Galopp godkänt den presenterade konstruktionen fanns då ingen möjlighet att ställa krav på entreprenören enligt Sandström

Om jag går tillbaka till ABT06 så framgår det av 1§6 att riktigheten för bla tekniska lösningar ansvarar den part som tillhandahållit dem. Motpartens godkännande inskränker inte ansvaret i detta avseende. Så jag förstår inte vad Sandström baserar sin slutsats på.

Åter till ansvarsfrågan. Sandström menar att SG godkänt konstruktionen av banan och att det därmed inte gick att ställa krav på entreprenören. SG ansvarig!? Entreprenören utan ansvar!?
Sandström har projekterat den nya banan och har naturligtvis ett ansvar för detta. Men vi vet inte hur uppdraget såg ut. Vintergalopper eller ej. Och så har vi en projektgrupp med ett moraliskt ansvar snarare än ett juridiskt.

Mitt förslag att söka de oskyldiga fick en ny medlem, entreprenören, enligt Sandström. Den mest osannolika enligt min enkla mening.

Klas Kjellman


Svar på detta inlägg
     Re: Ansvar - Zamboni - 22/3 16:44:30

Svara på detta inlägg:
För att kunna skriva inlägg på våra forum måste du vara medlem hos oss. Logga in med dina uppgifter uppe till höger i fönstret eller gå till sidan för registrering ifall du ännu inte är medlem.


Anv:
Lös:


 Info/registrera dig
 Glömt lösenordet?

 Besökare:168
 På chatten:0
Travpunkten.com samarbetar med Svenska Spel Sport & Casino AB.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se
   © 1998-2019 Travpunkten.com | Information om cookies | Kontakt: info@travpunkten.com | st medlemmar