Svenska SpelStryktipsetEuropatipsetTopptipsetPowerplayOddsetBombenMatchenMŒltipsetBingoPoker
AIT: V5-3 och V4-1 Dannero Monte Av B12 V75: Snowstorm Hannover Av jajjan V86: V86. Favoritparad idag igen ? Av loke 1
 Söndagens begivenheter
Postat av: En Giraff2021-06-11 11:29:45

Fin sport och stora fält på söndag.

V64-1 - "Alla" kommer att spika Queen Rogue, så det blir mycket bra betalt om hon inte infriar favoritskapet. Den högst handikappade hästen i Bloomers har ett strålande facit och QR ska ses med toppchans, men årsdebuterande hästar har haft det svårt. Det kan gå ändå, men jag dubblar nog med Freed From Desire. Dels för att statistiken talar för henne - förlorar hästen med högts hcp vinner den med näst högst hcp istället - och dels för att FFD nog kan visa 90 på gräset. När hon det får QR inte vara mindre än 90%-ig.

V64-2 - Det här löpet har inte ridits så många gånger, men hittills har bara lågviktare vunnit. Ivares spikar Everest Voice och det behöver inte vara fel. Men jag garderar på ... Har ett gott öga ;-) till Good Eye - när ska den vinna igen? Har lite feeling för Face of Energima trots övervikt. Men det finns fler ...

V64-3 - Statistiskt har den högst handikappade hästen haft svårt att vinna - de senaste 10 åren bara 2 gånger. Samtidigt har 8 av de senaste 10 vinnarna haft hcp 93-95, så det är inga dåliga hästar. Det bär med andra ord räcka långt med Jazz Explosion, Kick on och King David. Annars är väl match Maker ett roligt skrällbud. Slog King David med lika vikt senast.

V64-4 - 14 hästar över 1200 meter - härligt! Men vem vinner? Could Be King, Sarookh och Brian Ryan är bästa hästarna och av de har CBK fått bästa läget. Brian Ryan måste gå ett monsterlöp om han ska hinna från ytterboxen.

V65-5 - My Jamil blir nog favorit, men hur ofta vinner ett sto 2000 Guineas? Svårt utgångsläge dessutom ... nej, det blir nog någon annan. Thunder Mack har ett intressant smygläge. Har varit ganska startsnabb och kan få en riktig drömresa. Masseto var bra senast och kan höja sig igen. Är obesegrade Purple Ace fågel eller fisk nu när det verkligen gäller? Or Harry var bara dålig senast. Är han lika bra som nästa senast och klarar resan och banan vinner han det här.

V64-6 - Jag är inne på att spika Miss Haven. Klarar hon gräset ska hon bara vinna från det här utgångsläget. Värst emot är Marshi och Donna Devarona, men i synnerhet den sistnämnda är lite bortlottad. Voix D'Amie och Iron Butterfly ska förstås heller inte nonchaleras.


Svara på detta inlägg:
För att kunna skriva inlägg på våra forum måste du vara medlem hos oss. Logga in med dina uppgifter uppe till höger i fönstret eller gå till sidan för registrering ifall du ännu inte är medlem.


Anv:
Lös:


 Info/registrera dig
 Glömt lösenordet?

 Besökare:173
 På chatten:0
Travpunkten.com samarbetar med Svenska Spel Sport & Casino AB.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se
   © 1998-2021 Travpunkten.com | Information om cookies | Kontakt: info@travpunkten.com | st medlemmar