Svenska SpelStryktipsetEuropatipsetTopptipsetPowerplayOddsetBombenMatchenMŒltipsetBingoPoker
AIT: V4 Örebro Av B12 V75: V75 Solänget Av B12 V86: DD Av jajjan
 Svenskt Derby - tävling med bokpris
Postat av: En Giraff2021-07-12 15:32:45

För att få igång diskussionen kring Svenskt Derby och övriga storlopp på söndag, tänker jag att det skulle vara kul med en liten tävling.

Det handlar först och främst om äran, men för att göra det lite roligare kan jag tänka mig att skänka ett litet pris till vinnaren - boken "Monsieur X" som handlar om en legendarisk, fransk storspelare som hamnade i klorna på maffian. (Ni kan läsa me rom boken här: https://blackwells.co.uk/bookshop/product/Monsieur-X-by-Jamie-Reid/9781472942302

Jag tänker att alla deltagare får 500 fiktiva kronor att spela för på GS75-omgången, att fritt användas på valfria spelformer (GS75, V4, DD, Trio, Komb, Tvilling, Vinnare). Den som har mest pengar efter sista loppet vinner.

Men för att det inte bara ska bli en massa siffror utan även lite diskussion, tänker jag att det ska krävas motivering till varför ni spelar som ni gör. Behöver inte vara en uppsats, bara en liten analys. Alltid roligt att läsa hur andra tänker.

För att det ska bli roligt krävs det fler än en handfull deltagare, så svara gärna på det här inlägget om ni vill vara med så att jag ser hur stort intresset är. Gärna med synpunkter på upplägget och ev. förslag till ändringar.

Om intresse finns postar jag en tävlingstråd längre fram i veckan.

Svar på detta inlägg
     Re: Svenskt Derby - tävling med bokpris - hazze1 - 13/7 23:08:04
     Re: Svenskt Derby - tävling med bokpris - West Kennet Long Barrow - 12/7 16:08:59

Svara på detta inlägg:
För att kunna skriva inlägg på våra forum måste du vara medlem hos oss. Logga in med dina uppgifter uppe till höger i fönstret eller gå till sidan för registrering ifall du ännu inte är medlem.


Anv:
Lös:


 Info/registrera dig
 Glömt lösenordet?

 Besökare:67
 På chatten:0
Travpunkten.com samarbetar med Svenska Spel Sport & Casino AB.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se
   © 1998-2021 Travpunkten.com | Information om cookies | Kontakt: info@travpunkten.com | st medlemmar