Svenska SpelStryktipsetEuropatipsetTopptipsetPowerplayOddsetBombenMatchenMŒltipsetBingoPoker
AIT: V4 Örebro Av B12 V75: V75 Solänget Av B12 V86: DD Av jajjan
 Re: TÄVLING
Postat av: En Giraff2021-07-18 10:46:16

BIDRAG 1:

GS75:

1) 2,5,7,8 (4-1)
2) 2,3,4,5,6,10 (1-8)
3) 1,8 (4-5)
4) 8 Queen Rogue (4-7)
5) 1,4,7,10 (3-9)
6) 5,7 (2-9)
7) 5 Nocentsinkentucky (8-9)

384 kr

Bästa spiken är Queen Rogue. I nästan samtliga upplagor av Wtttermarks har hästen med högst hcp varit först över mål. Så även förra året, men som vi vet flyttades Nouvelle Lune ner till andraplatsen. I år är det QR som har högst hcp och det ska vara en toppchans.

Nästan lika säker är jag på Nocentsinkentucky. Vi vet alla att det är en toppsprinter och han rapporteras träna som en demon precis som inför förra starten. Enda seriösa motbudet som jag ser det är Duca Di Como. Han är bäst på 1400 och uppåt och från det här utgångsläget kommer man inte första ta ledningen. Han ska ridas bakifrån den här gången. Jag tror inte att DDC kan ta sig förbi favoriten på upploppet.

Var länge inne på att (som "alla" andra) spika No Short Cuts, men jag väljer att dubbla med Wolfof Vancouver. Det finns tre faktorer som kan fälla megafavoriten.

1) Den har bara startat en gång i år och det är varken vanligt eller lätt att ta hem Svenskt Derby med bara ett lopp i kroppen. Men om det är en tränare som kan lyckas med det så är det nog Wido.

2) Det finns en vedertaget "fenomen" inom galopp som kallas "bounce" Det innebär att en häst löper sämre i årets andra start om föregånede start var en klar förbättring gentemot tidigare. NSC löpte på en derbytid senast och det kan betyda en sämre prestation den här gången.

3) Löpningsförloppet har en enorm betydelse i derbyt. Många är de toppjockeys som klantat sig, ridit fel och därför gått miste om segern. Stricker och Gunvald är exempel på två hästar som skulle ha segrat med en bättre ritt. Jacob Johansen kommer inte att begå misstag i år igen - sugen som han är att ta hem det första svenska derbyt - som ifjol, då Yoker tvingades löpa utanför Bullof Wallstreet i sista kurvan. Den här gånget tror jag Jacob kommer att vara först in på upploppet med sin häst och då det blir svårt för Jan-Erik att ta sig förbi med No Short Cuts. Om NSC är först in kan han inte förlora.

Det är i övriga löpp det ska skrälla!

BIDRAG 2:

Lopp 6 (GS75-3)

Vinnare 100 kr 8 ARCIMEDES FACE
Komb 16 kr 1 DUST DEVIL före 8 ARCHIMEDES FACE

Här har jag feeling för Archimedes Face. Tror han kan höja sig och stå för en topprestation här. Petersen tror att favoriten Noble Justive inte ska ha några problem med varken dt eller Jägers, men jag vill se det först. Att slå Cutie i Göteborg är en sak, att vinna en stor löpning i Malmö en helt annan. Dust Devil rapporteras träna strålande och han är inte chanslös.Svar på detta inlägg
     Re: TÄVLING - Lena - 18/7 17:34:20
         Re: TÄVLING - En Giraff - 18/7 18:12:47

Svara på detta inlägg:
För att kunna skriva inlägg på våra forum måste du vara medlem hos oss. Logga in med dina uppgifter uppe till höger i fönstret eller gå till sidan för registrering ifall du ännu inte är medlem.


Anv:
Lös:


 Info/registrera dig
 Glömt lösenordet?

 Besökare:67
 På chatten:0
Travpunkten.com samarbetar med Svenska Spel Sport & Casino AB.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se
   © 1998-2021 Travpunkten.com | Information om cookies | Kontakt: info@travpunkten.com | st medlemmar