Svenska SpelStryktipsetEuropatipsetTopptipsetPowerplayOddsetBombenMatchenMŒltipsetBingoPoker
AIT: V64 system Av B12 V75: Re: Grislefaksen GL Av Masen V86: Re: Professorn Av kalle på spången
 Re: Grattis SO...
Postat av: SO2012-04-14 21:21:58

Då ska jag verkligen känna mig nöjd eftersom du med lite tur hade slagit mig ganska lätt. Jag försökte vänta ut dig, men kom sedan på att det skulle nog vara mera nackdel än fördel att se ditt system. Jag har varit i samma båt tidigare och kollat system, och därmed gjort tvärtom vad jag hade tänkt och det sket sig naturligtvis.

Tur var det att jag höll fast vid Glenn Palema som vi fick klar från stallet förra gången, men hakade ihop med annat ekipage vi utgången av första kurvan då. True Advantage var min första häst trots gröna snacket om Åkes. True skulle ju profitera på kubbningen om spets hoppades jag, men vann ju från dödens i stället.

Jag har aldrig lagt ner så mycket tid på en V75;a egentligen som denna gång och jag vet ju det att man förr eller senare får betalt för detta. Nu har jag nedåtgående trend, 6-5-4 så vet inte om det är formtapp eller kanske jag tar i bara vad som hehövs (!). Möter Hecke nu och han bättre siffror än mig så jag får nog plugga ännu mera....

SOSvar på detta inlägg
     Re: Grattis SO... - Leffe Pallo - 14/4 22:46:51

Svara på detta inlägg:
För att kunna skriva inlägg på våra forum måste du vara medlem hos oss. Logga in med dina uppgifter uppe till höger i fönstret eller gå till sidan för registrering ifall du ännu inte är medlem.


Anv:
Lös:


 Info/registrera dig
 Glömt lösenordet?

 Besökare:79
 På chatten:0
Travpunkten.com samarbetar med Svenska Spel Sport & Casino AB.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se
   © 1998-2020 Travpunkten.com | Information om cookies | Kontakt: info@travpunkten.com | st medlemmar